Akarsz velem beszélgetni? (beszélgetés)
Sziasztok!
Megnéztem a képet Gyöngyi az adatlapodon :-)
Nagyon jók lettek a képkeretek! Ügyes vagy. Jól kitaláltad.
Boldog karácsonyt kívánok kedves Gyöngyi Neked és egész családodnak!
Boldog karácsonyi ünnepet kivánok!
Ha ő is fázos biztosan szeretni fogja,Anyunak egy elektromos párnája van már.Nagyon szereti.
Ez jó ötlet, lehet, hogy megnézem!
Akkor tényleg nem! Én anyukám 80-éves.Egy elektromos lábmelegitőt veszünk neki,mert mindig fázik.Az olyan mint egy cipő,a két lábát teszi bele.
83 éves, cukorbeteg, nem kávézik, nem ihat. szóval nem egyszerű feladat!
Nem tudom mennyi idös,és mit szeret,de ha fiatalos,akkor finom parfüm.Vagy 1-2 napos hétvégi utazás,finom likör,vagy csokoládé.
Micsoda szép idő van! Egész délelőtt kertészkedtünk, meg kitettük a karácsonyí díszítést-még kabát sem kellett! Tegnap elmentünk bevásárolni, igyekeztem mindent megvenni karácsonyra, de még maradt pár apróság hátra. A nagyja megvan, még az anyósomnak nem találtam semmit, de az olyan nehéz! Mindene megvan, amire szüksége van-hál istennek- megveszi magának...ezek után mit vegyek???Kendője ezer, hálóingje többb tucat...nem könnyű! A párommal már előre megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, hanem megcsináltatjuk az egyiptomból hozott képeknek a keretét. Jó kis kiadás lesz, ezért aztán másra nem költünk most!
Hát tényleg jó lesz, remélem. Egy apartmanszállodába megyünk már pénteken és vasárnap délután jövünk haza.
Jó lesz neked! Kicsit kikapcsolodsz.Nekem a gyerekeim,ma mentek Londonba,nekik tényleg jó.Ráadásul most kéri meg a fiam,ez lesz a Zsuzsinak a meglepi.
De jó neked!vigyél minket is!
Micsoda pocsék nap van! Esik megállás nélkül. nem mondom, hogy jobb lenne, ha hó esne, mert azzal meg csak baj van itt a városban....
Van egy jó hírem, a jövő hét végén megyünk Hajdúszoboszlóra ! Nagyon ránk fér egy kis pihenés. Egy cég hívott meg, végig kell ülni egy 2 órás bemutatót, de szerintem így is jó lesz!
Jó reggelt!Legyen szép napotok!
Várunk szeretettel! Szia Gyöngyi
Köszönöm szépen.Akkor máskor is benézek majd.
Azt nem tudom örül-e,csak azt hogy bántja hogyha a tesom nem hivja.Hát ez van,én brobálom öregnapjait szebbé tenni.
Hát, ez nagyon rendes tőled. Örülhet, hogy Te vagy neki!
Hát bizony kiszámithatatlan az élet.És ahogyan már 1-hónap alatt látom nem is lesz vele könnyü.De én ugy gondolom ezzel tartozom neki,hiszen felnevelt,az igazi Anyám sohasem törödött velem.Majd minden kialakul.
Szívesen látunk bárkit a Hoxáról!
Bocsi!Eltévesztettem a fórumot.
Sziasztok!dolgoztam most elolvasom miből maradtam ki.
Az én anyósom került velem ugyanilyen helyzetbe. Én - a menye lakom együtt vele és segítek neki, ha kell, pedig nagyon nem akart elfogadni!! Most méigs rám van szorulva!
Örülök neki,csak sajnálom is őt,mert az édes kisfia nem törődik vele.Nekem ő csak a nevelő anyám,aki meg szült az nem akart felnevelni.Igy Apukám egy 2 éves gyerekkel nösült ujra.Nem volt rossz Anya, csak a saját gyerekét imádta,igy én a cserfes rosz lány,nem voltam a szive csücske.De milyen az élet,most velem kell lakjon,mert az öcsém még egy pohárvizet is elfeled adni neki.
Örülj neki, hogy veled van még..., szeresd, becsüld meg, légy vele türelmes-még ha nehéz is néha!
Én két éve veszítettem el az anyukámat, ez a második karácsony nélküle....nagyon nehéz!!
Türhetően,el toporog.Segitene de nem nagyon tud,el is fárad,meg igyekszem megcsinálni hogy ne fárasszam.Már nagyon várja a hallókészüléket.-én pénteken lesz kész.
Igen, a héten a suliban kipihentem a fáradalmakat...az nem fizikai munka. ma elmentünk Gyöngyösre borért, most jöttünk meg. Egy évben 3-4-szer el szoktunk menni. Megéri, mert "Igazi" bort lehet kapni!
Még a képek nincsenek fenn a falon,mert a két újnak még nincs kerete és egyszerre kéne feltenni őket.
Hogy van anyukád?
Köszi utánna nézek.Mert bizony nekem is sokat fáj már a hátam, az emelgetéstöl,és a krémekre egyre többet költök.Meg mi sem leszünk fiatalabbak.Kicsit ki pihented magad már?
További ajánlott fórumok: