Miért akarsz gyereket? Elgondolkodtál már ezen? (beszélgetés)
Virág gyógyúlj! tépkedd a függönyt, mindent bele!:)
csáó csajok!
most Virágom is alszik:)
és nem az ölemben!:))
hát nem irigyellek.
Átmehetek akár oda is, ott úgyis többen vagytok, mert itt már rendesen eltértünk a címtől :D
halihó!
Mingyárt leszek, csak krumplit pucolok :S
he he- szegény:)
Virágom meg a függönyt tépkedi:D
a másikfórumon a kötöszködés-nél írtam a lányoknak mi volt este, hát.. gyere át nézd meg!:))
elég annyi hogy a fél éjszakát rohangálással töltöttem:)
amúgy ott is fajin kis csapat van, írtó kedvesek, köszönj be ha van kedved:)
nagyon nyüglődött éjjel a picilány?
Délben jövök, ati már megint kiborított egy virágot, és még hisztizik is.... (hajáttépiszmájli)
de jó neked:))
én meg pont most nemaludtam:))
pontosabban tegnap előtt
1330 hsz.
Ja. :(
Az utóbbi pár napban naccsága hajnali 5-kor kelt :(((((
Jó reggelt!
Korábban szoktál kelni?
Süttyő helyett pirulát kellett volna küldenem. majd 2 óra múlva megkapod az extázi adagodat.:)
sebaj. szövegértés 1-es :)
Képzeljétek! csodák csodája ma 6-ig aludtam. hihetetlen...
ő gyurja igen:)
jól vann, jó étvágyat Nektek!
És szép estét!
Puszi! Szia!:)
nagyon jól hangzik.
a tésztáját is ő gyúrja?
hmmmmm megjött a pizza :) Kisfiam kidőlt... :))))
Asszem elbúcsúzom mára. holnap délben leszek!
Puszi! Szép estét!
majd jön és elkérem tőle a tészta receptjét. A pizzára meg tesz milánói szószt ami ugye radicsomos,sonka,gomba,sajt,
ha a gyerekek kérik akkor a közepére ráüt egy tojást,ami ha kisül a pizza akkor olyan tükörtojás jellege van a pizzán, imádják a gyerekek:)
aztán van olyan hogy rak rá lilagymát is
meg valami fűszert is tesz rá, asszem kakukkfüvet...
szóval ez ilyen speciális:)
Nálunk meg nem alszik ha ott vagyunk vele, meg közöttünk se. Csak a saját kis ágyában, a saját szobájában :S
Novemberben volt drágám nagyon beteg, 1 hétig 39 fokos láza volt. Óránként keltem, átballagtam megnézni nem-e ment nagyon fel a láza. Szörnyű volt :(
További ajánlott fórumok:
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!
- Tudtok ajánlani valami érdekes, elgondolkodtató filmet?
- Mit láttál, hallottál ma, ami megérintette a szívedet és elgondolkodtál az eseten? Vidámmá vagy szomorúvá váltál a hallatán?
- Tudna valaki olyan képet ajánlani, ami alapján egy kisgyermek történetet tudna kitalálni? Tanulságosnak, elgondolkodatónak kellene lennie...
- Kisfiam 3 és fél éves és nagyon nehezen beszél és dadog kihez kellene vinnem a gyereket? Vagy tudok neki valahogy segíteni?