Ajándék óvónéniknek (beszélgetős fórum)
Érdekes, nálunk nincs ilyen....csoportpénz is ovónő kezében.
Én illetve néhány szülő karácsonykor/névnapkor/nőnapkor viszünk be valamit, de külön év végi nem szokott lenni, de a felsorolt alkalmak is egyéniek, nem csoportosak.
A ballagás persze más lesz
A ballagás külön téma lesz, arra fotókönyv lesz a ballagó gyerekekről (vegyescsoportból 12 gyerek ballag)
Általában ajándékkosarat vagy valami nagyobb virágot kaptak...
Jó kérdés...váza szerintem sem. Valami olyan kellene, ami ami emléketeti őket a csoportra.
Esetleg (ha vannak) közös fényképekből fotókönyv?
Ha ballagás miatt kérded, akkor valami komolyabb. Nálunk bölcsi ballagáskor gondozónők fali tükröt kaptak a csoport jele volt piciben belegravírozva.
De lehet valami teás/kávés készlet, vagy bármi, amibe pl dátum, jel, vagy kis szöveg belevésethető.
Szerintem...
Ajándék utalvány :)
Szerintem tuti nem vágynak egy 45-ik vázára, vagy valami kacatra, amit nem fog használni sosem....
Sziasztok!
Ötleteket várok, hogy 5000 Ft értékben mit is lehetne venni év végén az óvónéniknek, dajkáknak...
20.000 Ft maradt a csoportpénzből ebből a 2 óvónéninek és a 2 dadusnak vennénk ajándékot.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Az óvónéniknek milyen ajándékot adhatunk búcsúzóul?
- Karácsonyi ajándék az óvónéniknek
- Ovis ballagáskor, évzárókor a dadusoknak is illik virágot vinni, vagy 'elég' az óvónéniknek?
- Ovis ballagásra személyes ajándék az óvónéniknek-amit a gyerekek csinálnak. Ötletek?
- Mit vegyünk ajándékba az óvónéniknek ballagáskor?