Ovis ballagásra személyes ajándék az óvónéniknek-amit a gyerekek csinálnak. Ötletek? (beszélgetés)
szép nagyon, de inkább valami apróságra gondoltam.
Ezt nehéz lenne 8 ovissal megcsinálni
Karácsonyra csináltunk már só-liszt gyurmából fenyőt, meg mézeskalács dolgokat
Ez egy elég bonyolult könyv, de lehet egyszerűbben is, csak, hogy mire is gondolok. Hobbi boltban segítenek az eladók, h mit hogyan. Tehettek idézetet a legelső oldalra. A borítóra meg akár csoportképet vagy vmi ötletes képet.
Van egy ballagási évkönyvünk, abba szeretnénk a gyerekek kézlenyomatát megcsinálni, a neveikkel.
Valami olyanra gondoltam, amit esetleg ki tudnak tenni vagy haza tudnak vinni és emlékezteti őket a gyerkőcökre
nagyon aranyos ötletnek tartom, hgoy a gyerekekről egy-egy képet és mellé a kezéről egy lenyomat készítése egy naplóba, füzetbe. akár a szülők pár sort is írhatnak.
nem kerül sokba és mégis személyes ajándék.
Óvodai ballagásra van valami ötletetek (3 óvónéni és 2 dajka)
Pici ovi, kb 30-35 gyerekkel, ebből 8 ballag most. Az vezető óvónéni kikötötte, hogy nem vehetünk ajándékot sem külön, sem együtt. Ezzel egyet is értek-nagyon szegény családok is vannak itt.
Viszont szeretnék valami személyeset készíttetni a gyerekekkel.
Várom az ötleteket
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Mit csinálnak most a családod tagjai?
- Szavak - személyes névmásokkal!
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Társkereső, de személyesen nem akar?