Az óvónéniknek milyen ajándékot adhatunk búcsúzóul? (tudásbázis)
EZ AZ!!!!
Innen rendeltük. A monogramjukat belehímeztettük. Mellé még levendulsá ill. rózsás bögrét, kaspót ilyesmit adtunk (az egész csoport dobta össze a pénzt)
Levendulás kézműves bármi :-)
Keresztszemes hímzéssel valami :-) Azok gyönyörűek. Mi a neten rendeltünk az óvónéniknek ilyesmit. Mindjárt megpróbálom megkeresni a linket...
Nálunk annak idején pontosan az óvónéni miatt kellett váltanunk, így aztán mi semmit sem adtunk.
De kedves ajándék lehet egy kis cserepes évelő és mellé letűzve hurkapálcára ragasztott szívecskén egy bélyegfotó a kicsiről, a hátoldalán pedig pár kedves szó és dátum. :)
Tavaly búcsúzott a lányom és a két óvónéninek + a dadusnak préselt virágokból készített képet adtunk ajándékba.
A préselt szirmokból két alakot formáltunk, úgy, hogy a kisebbik átnyújt egy virágot a nagyobbiknak.
Az arcot, a testet, a szoknyát a szírmok adják, a kezeket, lábakat pedig a virágok szárnyai. Nyugodtan lehet ollóval is formázni, ha nem egészen olyan formát ad, mint amilyen épp kell.
Vagy fejnek megfelel a lucerna virágja is.
Én nem kereteztem be, hanem ágakból ragasztópisztoly segítségével csináltam hozzá keretet. De akár be is lehet keretezni.
Sajnos elfelejtettem lefotózni, de nagy sikere volt!
Sziasztok!
Más városba költözünk, így óvodaváltás lesz sajnos. Drágám imádja a két óvónénit, szeretnénk valami kis búcsúmeglepit nekik. van valami ötletetek? Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Mit tennél, ha kapnál egy olyan ajándékot, amit nem neked szántak?
- Kaptatok idén ciki ajándékot? Ha igen, mit?
- Hogyan lehetne az önhibájukon kívül szegénnyé váló embereknek ajándékot adni?
- Megtudtam, hogy a férjem ajándékot vett nekem karácsonyra....
- Te kapsz ajándékot a párodtól?