Adóváltozások 2012: kik lehetnek a vesztesek és a nyertesek? (tudásbázis)
8. Frontember
2012. jan. 2. 12:20
Szerintem csak vesztesei lesznek......
7. ágica...
2011. okt. 25. 08:57
Olyan jó lenne tudni, hogy van-e értelmes ember azok között , akik ezt kitalálják!? Nem azoktól kellene elvenni, akik 200.000 ft. alatt keresnek.
A politikusoknak adnám a bevételemet és megnézném, hogy tartják fent magukat ennyi pénzből egy albérletben 3 gyerekkel! ?
Nem iszom, nem dohányzom,nincsen luxus vásárlás, nem iszunk cukros üdítőket és nem eszünk chipset, nem járunk szórakozni,sem moziba...
Nem panaszkodni akartam, csak nem értem, hogy ebből hogyan lesz kiút?
6. danina
2011. okt. 24. 19:28
Még nehezebb lesz...:-(( Pedig már így is az...
5. ágica...
2011. okt. 24. 18:42
Az a baj, hogy tehetetlenek vagyunk, kihasználnak, és nem tehetünk semmit! :(
4. andi.nagy
2011. okt. 24. 09:11
Sodródunk az árral. Ami pénz marad a befizetések után abból élünk, sajnos egyre nehezebben. Itt egy megoldás lehet, elmenni, de nagyon messzire. Ebben az országban szerintem már csak az átlag felett keresők élnek normálisan.
3. ágica...
2011. okt. 24. 09:02
Kicsit kétségbe ejtő , hogy megint az alacsony jövedelmű rétegen szorítanak ismét! :(
Aggódok egy kissé,így is nehezen élünk , állandóan spórolunk, hogy a számlákat ,iskola költségeket ki tudjam fizetni... ,
Ti hogy élitek meg?. Hogyan készültök fel a "Boldogabb Új Évre"?
2. Tücke
2011. okt. 24. 08:59
ez tök egyértelmű mint mindig a kispénzű emberek fogják a rövidebbet húzni
1. ágica...
2011. okt. 24. 08:58
Adóváltozások 2012: kik lehetnek a vesztesek és a nyertesek?
További ajánlott fórumok:
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- Hogy csinálják mások? Csak én/mi vagyunk ilyen vesztesek?
- Válás során, ha a férj megrágalmaz az első tárgyaláson, annak milyen következményei lehetnek?
- Milyen okai lehetnek, ha egy férfi arra gerjed be, hogy a párja időnként más férfival is együtt van?
- Miért lehetnek ma már trágár szavak az újságcímekben?
- Magasság - Hogyan lehetnék magasabb?