Magasság - Hogyan lehetnék magasabb? (beszélgetős fórum)
Különböző az egyes gépek utasterének magassága.
2001-ben elég sokat repültem (Lufthansával). Eleinte Boeing ment Münchenbe (azt hiszem, 737-es); tágas utastér, a turista osztályon 2x3 ülés volt egy sorban (business classon csak 2x2, ezért az jó kényelmes volt), a plafon valahol a magasban (ha tényleg 737 volt, akkor 2,2 m). Aztán jött 9/11, és a visszaeső utasforgalom miatt kisebb gépre váltottak. Valami kicsi, légcsavaros típus lett beállítva helyette, aminél be kellett húznom a nyakam (185 cm vagyok), mert különben a fejem nekiért a plafonnak. Itt már a turista osztályon is csak 2x2 ülés volt. Ilyen gépeknél természetesen a csomagtartó is sokkal alacsonyabban van.
Most olvastam:
Emirates: min.160cm, lábujjhegyre állva 211cm-ig kell felérni.
Mondjuk a fizujuk is elég jó, nem a fapados- bért kapják. 700 ezer Huf fölött keresnek.
Nincs jó napod?
Sajnálom, h nem tolerálod a véleményem, tapasztalatom. Kellemetlen lehet így élni.
. gribedli*** 2017-10-05 17:34
Easyjet magasság: 160-190cm (ez 2017-es):
Ernest Airlines:
Minimum 160cm nők
Minimum 165cm férfiak
Ryanair (mondjuk ez nemsokára csődbe megy):
157cm minimum
Persze a külsőn más is fontos, pl a testsúly is, vékony/normál alkat kell az egyenruha miatt de ezen kívül még fontos a nyelvtudás és iskolák is. Az oldalak olaszul vannak, de csak azért linkeltem be, hogy aki meg akarja nézni, nemcsak kitaláltam, hogy pár helyen alacsonyabb légiutaskísérőket is felvesznek.
12. hsz.
Újra vihar van a biliben.
Lesz legitarsasag, ahol nem lesz mit lecsukni;
szabadon maradnak a csomagatartok.
Ahhh, ertem. Nekemmeg sok barinom azon aggodott, hgy tul magas. 182 cm, stb.
Sztem is lehetosegkent ott a tusarku :)
A modelleknel oke a 175 cm, de sztyui ismerosom is van, aki minden, csak nem magas. Dekororativ, baratsagos,kedvesarcu,formas ;) hajra!
Úgy tűnik magas lesz!
Az a pár év meg nem akadály;)
Van egy ilyen törvény, hogy "visszatérés az átlaghoz", biztos ismered, a természetben szinte mindenre vonatkozik. Szóval nem lesznek egyre magasabbak a gyerekeik, de tartanak egy magasságot,azt igen. A közelünkben van egy város, amelyiknek a röpicsapata mindig elég jó mezőnyben volt. Ezért évtizedek óta ott le is telepedtek a jâtékosok, mert karrier szempontjából előnyös és amolyan beltenyészet folyik, és az under 12 is elképzelhetetlenül magas tagokkal van tele, a fiamék ahânyszor ellenük játszottak, utólag sìrva röhögtek az egész szituáción.
De bármelyik korosztály, a 14 évesek is már úgy néznek ki mint a férfiak, komolyan, szürreális az egész. De akkor azok a nők,akik 2 méter magasak, ne "szaporodjanak" vagy mi??:DDD Szerintem jó dolog, hogy találtak egy miliőt, ahol nem kell magukat összehúzni, ahol felvehetik a 14centis magassarkút, ahol nem kell mindenkivel úgy beszélni, hogy megfájduljon a nyakuk a folytonos lefelè nézéstől. És nem az az egyetlen város, ahol ez a dolog jelen van, hasonló a hasonlót keresi, meg máshol is vannak ilyen agglomerációk, ahol egy-egy sportot jobban tolnak és szerintem ez így jó.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám a magasságomat növelni? 18 éves vagyok és csak 153 cm, 48kg..
- Hogyan lehetnék szebb?
- Hogyan lehetnék szebb? Nektek milyen praktikátok van?
- Hogyan lehet magasabb a hangom? (14 vagyok) Azt mondják jó hangom van, de valahogy a magas hangok nem jönnek ki. Lehet rajta segíteni?
- Szakközépiskolában hogyan lehetnék magántanulóként számontartott?
- Hogyan lehetnék számlaképes?