Hogyan lehetnék szebb? (beszélgetős fórum)
Amikor megjelentek az első ősz hajszálaim, engem nem zavart. De a környezetem addig szekált, míg festésre adtam a fejem, persze a saját színemet kértem, el nem tudtam magamon képzelni más színt. Eredmény: nem éreztem, hogy jobban néznék ki, viszont a hajamat agyonroncsolta a sok vegyszer. (A fodrászom sajnos nem ajánlotta a hennát.)
Legyen akármennyi ősz hajszálam, valószínűleg nem fogom vállalni a festéssel járó macerát. Hennával sem.
Itt ingyen kaphatsz tanácsot szakértőktől:
Nahát.
Ezt még csak most láttam.
Érdekes.
De jó, ha valakinek ez a legnagyobb gondja szülés után 4 hónappal :D A vakolat meg a mini nem minden.
Bár egy kicsit tanulni sem ártana meg.
A teljes alakosból semmit sem lehet kihámozni. Az arcképek retusáltak, világosítva-homályosítva vannak, úgyhogy nem a valóságot tükrözik.
Szóval ezek alapján nem tudok véleményt formálni.
Ha eddig nem festetted a hajadat, ne babrálj vele, nagyon szép a természetes színe. Inkább tarkóra, fejközépre felűzve hordjad, mert az ovális arcodat nem kellene hosszítani a leengedett hajjal. Fogszabályozás rád férne.
Pici fogyás nem ártana. Vagy inkább izmosítás, de abba nem kevés munkát kell beletenni.
Na? Tudtam segíteni? :)
Ez nem piszkálódás.
Ahogy gondolkodsz, ahogy érzel, ahogy megnyilvánulsz, az kiül az arcodra.
Azt gondolom, látatlanul és ismeretlenül, hogy egy nő akkor szép, ha sugárzása van.. ez belülről jön. Táplálhatja az elismerés, amit kap az ember, de ha magadat nem szereted, mondhatja bárki, hogy milyen szép vagy... sosem fogod annak érezni magadat. A szépség annyira relatív dolog. Ha már megvan önmagad szeretete, lehet, hogy "jobban sugárzol", ha teszel valamit, változtatsz a kinézeteden, levágatod/megnöveszted, átfested a hajad, veszel egy-két göncöt, mindegy... de csak azért, mert önmagadnak jobban tetszel így. Ha valaki mástól várja a megerősítést, hogy mit tegyen, hogy szebb legyen, akkor az alap hiányzik ...
Van egy lányom, gyönyörű (most is, de sokkal szebb volt, amíg nem fogyott le csonttá...) soha nem tudtuk meggyőzni, hogy úgy szép ahogy van, mindig kellett a megerősítés neki, jól áll-e amit felvesz magára, stb. Ha azt mondom neki, jól nézel ki, azonnal megkérdezni, hogy hízott-e... mit érdekel? A mosolyára lennék kíváncsi, az teszi széppé, a sugárzása, a ragyogáase, de az nincs... állandóan meg akar felelni, ideáloknak, saját magának felállított képeknek, stb. Nagyon nehéz. Neki pont nem lehet mondani semmit mert nem hiszi el. Sajnos...
Úgy, hogy elfogadod magad olyannak, amilyen vagy; illetve változtatsz azon, ami NEKED nem tetszik magadon.
Ha elfogadod magad, akkor mások is el fognak fogadni.
Minden ellenkező tanáccsal szemben hagyd békén a hajad színét! Szerintem a legszebb a természetes hajszín. (Akkor is, ha van itt-ott egy-egy ősz hajszál.)
Túl fiatal lehetsz ahhoz, hogy tudd: nem minden a külső. Azért megnézném, milyen vagy. :)
Csinálj minden nap valami olyat, ami boldoggá tesz,
hogy a lélek szeressen benned lakni.
Nem a fél kiló vakolattól;
nem a megmutatom magamat-tól;
a lelkedet kell elôször rendbe tenni;
szeresd önmagadat;
a kedvesség, a mosoly, a lelki finomság (ha van) kiül az arcra; a visszafogott, kulturált viselkedés sem ártott meg még senkinek.
További ajánlott fórumok:
- Magasság - Hogyan lehetnék magasabb?
- Hogyan lehetnék szebb? Nektek milyen praktikátok van?
- Szakközépiskolában hogyan lehetnék magántanulóként számontartott?
- Hogyan lehetnék számlaképes?
- Hogyan lehetnék beszédesebb?
- Hogyan lehetnék kedves egy olyan férfivel, aki mindenért a másikat hibáztatja, mindenen veszekszik, hisztizik?