Adobe Acrobat Documentet hogyan lehet számítógéppel kitölteni? (tudásbázis)
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sikerült wordbe lementenem, most szerkesztgetem kicsit, eltorzult a formája:) valahogy hasonlóvá teszem mint az eredetit, csak nem kötnek bele:)
Köszi még egyszer!
Google a barátod :)
Keresgélnék és segítenék szívesen, de nincs win-em, szóval nem tudok próbálgatni. Tapasztalatom pedig szintén nincs
letöltöd a gépedre a progit, felinstallálod
Kiválasztod a pdf fájlt, majd katt a Convert to Word document gombra
Ha kész, már a Wordben is megnyitja a dokumentumot, onnan pedig már egyszerű a dolgod.
(Bár állítólag ékezetet nem ír, ezt sajna nem tudom, vagyis nem emlékszem, régen használtam már)
Lakásfenntartási támogatáshoz letöltöttem a nyomtatványt a polgármesteri hivatal oldaláról, de nem tudom géppel kitölteni. valahogy meg lehet oldani, vagy csak nyomtatás után kézzel tudom beírni az adatokat..
Köszönöm előre is a segítséget.
Kriszta
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Hogyan kell átállni ügyfélkapu pluszra számítógépen, ha nem szeretnék mobilapplikációt használni hozzá?
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Miért nem törlődött teljesen a számítógépemről a Microsoft Security Essentials?