Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket? (tudásbázis)
Hogyan tudom megnezni a kitorolt historyt a szamitogepemen? Van olyan program amivel az osszes history adatot at tudom iranyitani az e-mail cimemre vagy barmilyen mas dokumentumba?
Koszonom.
Start / keresés / minden file-t / *.xls
...és már olvashatod is, ha nem állította be, hogy ne naplózzon az msn:)
nem lehet sajnos :(
köszi a segitséget
esetleg hagyd bekapcsolva, ha lehet.
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni..
hát igy jártam :( köszönöm a válaszokat ,most már ha meg is volt valahol biztos elfog tűnni mert kikapcsolom a gépet
jó éjszakát és nagyon szépen köszönöm a segitséget
C:/Documents and Settings /.../Dokumentumok/ Beérkezett fájlok/ emailcímed/előzmények
... helyére a géphez tartozó belépési neved keresd meg
ja es informatikus vagyok - igaz mas teruleten -, de ehhez mar specializalodott szakember kell
draga mulatsag
ha azota nem volt kikapcsolva a gep es nem valtottal felhasznalot, akkor meg a cache-ben vagy memoriaban meglehet, de ehhez mar komoly profi kell
az en kepessegeimet meghaladna a feladat, es ha profit hivnal, eleg komoly penzekbe kerulne.
Szia!
Csak egy @ írj a keresőbe file mappa hátha...
gyanitom, hogy pont az elozo 56-os hozzaszolasban van a megoldas kulcsa.
tehat valami masik ismerossel beszelgetni, nyomokat megprobalni megkeresni az 56-os hozzaszolas alapjan.
ha nem megy, gyere vissza es kerdezz tovabb.
az elso 2 hozzasolasomban: tehat mess-es listan felul messenger/privacy/archive, ahol beallitottad alatta van a wiew archive.
2es opcio: kinyitod a partnerrel az ablakot, stb ahogy lent leirtam, ertheto , nem?
én csak azért szeretném megtalálni mert egy érdekes témáról beszélgettünk :)
nem szeretnék vele senkinek sem kárt,bajt okozni de ezzel a szöveggel nem is tudnék :)
utólag persze komolya analitikai szoftverekkel lehet, hogy vissza lehetne hozni valamit... de otthoni felhasználók esetén általában féltékenységet, anyagi vitát stb tapasztaltam, amihez elég az, ha *mostantól* van beállítva a naplózás, és az ember előbb-utóbb megtalálja, amit keres (bár nem biztos, hogy nagy relevációt hoz).
szóval ha valamire gyanakszol, elég most beállítani, és előbb-utóbb ki fog bukni. de nem ezen a módon kéne intézni persze a dolgot egyébként
További ajánlott fórumok:
- Hol tudom a számítógépemen megnézni, hogy mennyit giga-t töltöttem le az internetről?
- Hogyan lehet megnézni, hogy a számítógépen van-e kamera?
- Hallott vki olyan programmról, amivel mondjuk a munkahelyi számítógépről láthatnám, hogy az otthoni gépen éppen mi folyik? :-) Létezik ilyen
- Elromlott a tv, hogyan tudom itt a számítógépen megnézni a kedvenc műsoromat?
- Lehetséges-e a kitörölt historyt megnézni a számítógépemen?
- A számítógépen hol kell megnézni a WIFI jelszót?