Hogyan lehet megnézni, hogy a számítógépen van-e kamera? (tudásbázis)
Alltalaban a Lap-Top gepeken a kepernyo felso csikja kozepen szokott lenni egy pont, vagy valamelyik oldal csikjan, ami alatt a camera lencseje van. De a hasznalati utasitasaban is fel van sorolva, ha van bele epitve.
Az asztal tetejere vagy polcra valo computerekbe alltalaban nem epitenek be camerakat.
De nezd meg a hassznalati utasitasaban megemlitve a listajaban.
Az asztal tetejere valo gepekben alltalaban kulon lehet venni es hozza kapcsolni az egyik USB foglalatba.
1. ha a számítógépedre van telepítve, azt egyrészt látod, másrészt a rendeszerinformációkban meg tudod nézni.
2. munkahelyen nem szokás a számítógépen kamerát működtetni, ahogy írták már többen, azt a folyosókra-irodákba (munkaterületre) teszik, és táblákkal jelzik is.
3. irodai munkánál általában nem is az lenne az érdekes, hogy téged kamerával megfigyelnek ahogy nézed a monitort, ott sokkal inkább azt érdemes nézni, hogy mikor és hova kattintgatsz, milyen szoftvereket használsz, mit nézel a neten, és esetleg milyen adatforgalmat bonyolítasz. ezt viszont nem kamerával nézik.
Lehet, de táblával jelezni kell hogy kamerával megfigyelt terület
WC-zuhanyzóba tilos, öltözőbe csak kivételes esetben
Munkahelyen gondolom, asztali gép van többnyire. Annak a tetejére van csíptetve egy szerszám :)
Laptopban beépített, de az már gyárilag benne van.
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Hol tudom a számítógépemen megnézni, hogy mennyit giga-t töltöttem le az internetről?
- Tudja valaki, hogy kameráról számítógépre milyen programmal lehet átmásolni a felvett anyagot?
- Elromlott a tv, hogyan tudom itt a számítógépen megnézni a kedvenc műsoromat?
- Lehetséges-e a kitörölt historyt megnézni a számítógépemen?
- A számítógépen hol kell megnézni a WIFI jelszót?