Hol tudom a számítógépemen megnézni, hogy mennyit giga-t töltöttem le az internetről? (tudásbázis)
Innen :
válaszd a Netlimiter 2 dobozból a "NetLimiter 2 Mon"-t, azaz a harmadikat, és ott a Download 32 bitre kattints - már ha XP-d van.
Telepítése egyszerű, de a végén újra kell indítani a gépet. Újraindítás után indítsd el a progit, és a View menü All Tools almenüjéből a Stats ablakot hívd elő. Itt látod, hogy Today, This month stb. Persze visszamenőleg, a telepítés előttről nem lesz statisztika, de mostantól igen. :)
Oké, hú, erre nem számítottam, nem ismerem ki magam az afrikai szolgáltatók között :-)
Az viszont valószínű, hogy az odafigyelésed jogos és szükséges, mert sok szolgáltató - Afrika ide vagy oda - elkezd Kbit alapon számlázni abban a pillanatban, hogy túlléped a határt. Amiből eléggé komoly összegek lehetnek a végén, tényleg nagyon oda kell figyelni.
Azt javaslom, tedd fel azt a Crystal Net Meter nevű programot, és mindig nézd meg, hova menti a logfájlokat, és azokat írd ki egy cd-re vagy mentsd ki egy pendrive-ra, mert egy esetleges vita esetén utólag is nagyon jól jönnek.
De ha felteszed, onnantól egyből elkezd működni, és nézheted, hogy pl a hoxára egyszeri ráfrissítés például hány kb. Ügyelj rá, hogy ha van más gép is a háztartásban, vagy wifis mobil, stb, azokat nem méri, abban az esetben a routerre kell keresni valami hasonló programot.
Nekem pontosan arra az adatra lenne szükségem, amiket letöltöttem a gépemre. Ugyanis havi 5 G
:-( letöltés adott nekem és nem szeretném túllépni.
Ha mappába töltöttél le akkor annak a tulajdonságai közt láthatod a letöltés(létrehozás)idejét és mennyiségét.//egy normál Dvd fim kb 4.5 Gb//
Ez nem azonos az adatforgalommal!
A böngészéskor is töltesz le,fel de azt nem tárolódik tartósan.
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Adóbevallás kitöltése az internetről - Letöltöttem a programot csak nem tudok elindulni, nem tudom hogyan kell folytatni?
- Digitális fényképezőgéppel készítettünk néhány képet.Szeretném feltenni az internetre, de a számítógép nem ismeri fel a képolvasót.Mit tegye
- Hogy csatlakoztassak több számítógépet az internetre?
- Hogyan lehet megnézni, hogy a számítógépen van-e kamera?
- Elromlott a tv, hogyan tudom itt a számítógépen megnézni a kedvenc műsoromat?