Ádámka születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ádámka születése
Hát akkor nem lehetett könnyű neked sem. :(
Olyan rossz érzés, mikor az ember várja, hogy meglegyen, és mikor megszülsz, gondok vannak... Szívet tépő dolog.
Örülök, hogy nálatok is rendbe jöttek a dolgok.
Nagyon szép kisfiad van.
Szia!
Mindenképp elolvasom majd. :)
Szia.
Gratulálok a kisfiadhoz,nagyon jó volt olvasni a történetedet,mert az enyém is nagyon hasonló.Júni 25-én lesz aktív az Én cikkem.Királyfi született címmel ha érdekel.Én is indítással szültem a fiamat a 41-dik héten és pontosan 14.55-kor június 18-án.
Szia!
Gondolom a baba ahogy csinálta magának az utat, attól fájt. De iszonyat fájdalom volt az, nem is tudom leírni. Mondjuk nekem már a terhesség alatt is elég nagy fájdalmaim voltak a medencecsontomnál. Nincs 2 egyforma szülés, van akinek jobban fájnak dolgok, mint a másiknak.
Szia!
Örülök,hogy minden rendben lett végre!Nem lehetett könnyű az az egy hét,de ez már nem is fontos csak az,hogy jól van a Fiad!
Az én fiam is 2 hetet ráhúzott :-) Nem akart kibújni Ő sem,így nekem is indították.A medence csontod mitől fájt? Én is kaptam epidurált(2X is,),nekem nem hatott,de én nem emlékszem ilyen fájdalomra. A többire igen :-)
Jó egészséget Nektek!
Gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon szép baba!
Remélem a 6 hónapos vérvétel is ugyanolyan jó eredményt fog mutatni, mint a mostani!
Sok egészséget és vidám, együtt töltött perceket kívánok Nektek! :)
Ugrás a teljes írásra: Ádámka születése
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Első baba születése után változott valami köztetek?