A zsírégetés rejtélyei (beszélgetés)
Réka nagyon jó,de csak akkor tudsz megszabadulni az utolsó kilóktól,ha az étkezésre is odafigyelsz,mert különben a Réka tornáktól nem fogyni fogsz,hanem ellenkezőleg, vastagodni.
Ami nálam bevált,az az,hogy edzés után nem szabad enni,ha reggel edzel akkor legalább 2 óráig semmit,esetleg fehérjét,vagy esti edzés után már csak másnap reggeli.
Réka inkább alakformáló,mint zsírégető.
Próbálj ki célzottan zsírégető dvd-ket.
PL :Nell McAndrew Cardio dvd-i.
Aki súlyzós edzést végez és ezzel együtt kardió edzést is, az szálkásít. Ez azt jelenti, hogy az izmokon lévő zsírtól, víztől akar megszabadulni, hogy az izmok kirajzolódjanak, definiáltak legyenek. E közben oda kell figyelni a helyes táplálkozásra.
Szerintem így fogsz zsírból fogyni.
Nem voltam sose a hülye diéták híve.:) amit eddig leadtam azt azzal, hogy leálltam a káros ételekről. Nincs fehér liszt, cukor sz@rok és társaik...
De nem igazán akarok feszes lenni, olyan szétfolyt vagyok..:SS :D
Nem szálkásítani szeretnék, azt majd a zsír után.:)
Amúgy nehogy azt higgye valaki, hogy 3-4 kilónál nincs zsír az emberen.:S Meg nem 3-4 kiló fölösleg van rajtam, lehet kicsit több, de annyival már megelégednék.:) Tehát elsősorban nem a fogyás a lényeg, csak hogy eltűnjön a plöttyedt test és szép feszes legyek később izmos is.
Csak nem tudom jó e ha pl. Rékával edzek?
3-4 kiló feleslegnél nem sok hájas testrészed lehet..:Dés szerintem nem is látszik az annyira..deszkának sem jó lenni,mert semmi alakja az olyannak:D
szerintem fuss..
ne kezdj el mindenféle hülye diétát,mert majd nem 3-4 lesz hanem 10 -12...
Sziasztok!
Hozzáértőktől és sikeresen "lefogyottaktól" szeretnék tanácsokat kapni. Nem vagyok egy elhízott lány, csupán pár kiló fölösleg lehet rajtam (3-4), azonban hiába edzek, úgy érzem "zsíros" vagyok, valahogy nem fogy a zsírom.:S :)
Olvastam már mindenfélét, hogy mit egyek, mit mozogjak, de valahogy sok ellentmondást érzek a dologban.
Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy az utolsó kilóktól, illetve a fránya zsíromtól hogyan szabadulhatok meg?
Például jók-e erre a Réka tornák (mert azokra is szoktam edzegetni), vagy valamilyen másfajta mozgásformát keressek?
Előre is köszi!:))
További ajánlott fórumok:
- Gastroyal zsírégetés március 16-tól
- Meddig tart a zsírégetés torna után?
- Gastroyal zsírégetés január 30-tól
- Hallott már valaki arról a zsírégetési módról, hogy 8 mp intenzív, 12 mp laza pl. futás, bicikli stb.?
- Has és csípő zsírégetésére milyen fitness gépet ajánlanátok?
- Valaki tudja, hogy lehet fokozni a zsírégetést (bevált módszer, pl.L-karnitin)?