Has és csípő zsírégetésére milyen fitness gépet ajánlanátok? (tudásbázis)
:) Igen ő elég visítós, én leszoktam venni a hangot, és berakni egy zenét, és úgy nyomom :P
De a többi órájuk is nagyon jó. Van olyan ahol kifejezetten hasra megy, vagy csípőre :) Érdemes kipróbálni.
Ja értem. Hát mindenesetre akkor próbálj meg valami zsírégető edzést, és utána dolgozz rá a csípőre, hasra. Ha nem akarsz elmenni otthonról, akkor ajánlom a fitvideo.hu oldalt, fizetős, de a töredéke bármilyen fitness bérletnek, és olyan edzést választasz amilyet csak szeretnél. Van zumba is.
Én is ott tornáztam, és lefogytam elég hamar. Próba szerencse :) Sok sikert!
sajnos azt nem tudom, mivel én külön jártam egy csoportba! :/
de őszintén sztem élőben hatásosabb,mert külön figyel az oktató az emberekre! mert nem mindegy hogy hogyan forgatjuk a csípőnket..stb! meg erőből kell táncolni, ne ugy mint a balerinák :) !
én pl. erről olvastam, hogy jó: Slim shaper,
viszont nekem meg ilyenem van: Ab Trainer Advance hasizomerősítő
az utóbbi nagyon jó, és hatásos! :)
bár sokan mondják, hogy felesleges gépet venni mert ott fog porosodni, és jobban járunk a kondi bérlettel! ...de hát ki mit szeret!
Ha esetleg érdekel olyan mozgás, ami nem gépen van, akkor kipróbálhatod a zumbát!
Nagyon jó a hiedelmekkel ellentétben! ..és igen, eleinte nagyon fárasztó és azt mondod: "Nem, megy! Feladom!" valahogy nem lehet megunni!! és ami nagy igazság az az, hogy bele kell jönni az egészbe 5alkalom után simán bele lehet rázódni! én ajánlom mert az volt eddig a leghatásosabb módszer nekem! (és mellette ne kellet diétáznom ;) )
sok sikert! ha valami érdekel írok :)
További ajánlott fórumok:
- Gastroyal zsírégetés március 16-tól
- Meddig tart a zsírégetés torna után?
- Gastroyal zsírégetés január 30-tól
- Milyen fitness gépet vásároljak?
- Hallott már valaki arról a zsírégetési módról, hogy 8 mp intenzív, 12 mp laza pl. futás, bicikli stb.?
- Valaki tudja, hogy lehet fokozni a zsírégetést (bevált módszer, pl.L-karnitin)?