Milyen fitness gépet vásároljak? (beszélgetés)
Nekem van egy Ab king pro haspadom eladnám!
Hogy kockásss legyen a hasad!!
(de még vissza lehet mondani...)
Amikor a cigiről akartam leszokni,rendeltem én is gyógyszert ,de rágyújtottam és visszamondtam...5000Ft + kiadás lett volna..
Mennyiért vettél? sajnálom...
de kár h én már rendeltem egyet:(most megvehettem volna a tiedet:((óhh:(
:) Akkor még nem volt! 1 hete vettem!
De rosszkor,úgyhogy amit írtam is ez miatt akarom eladni!Éreztem hogy elég jó hatása van,de akkor sem tudom megtartani!
nem voltál vele megelégedve?nem értem miért keresel ilyet ha van??
De és inkább majd elmegyek futni,most kutyát akarok és kell a pénz :S ez van...
De közben nem egy leg trainert árulsz??
Arnold Gold sport...öcsém ezen mozgatja magát...
melyik jobb? szerintem az elliptikus tréner,de van aki a leg trainer+ twistert javasolja? ? ?
nekem elég soknak tűnik,már egy méretet nőttem,duci a fejem is és nagyon nem jön be,meg hát szeretnék fittebb lenni,és az önbizalom sem jön rosszul!nem tudom mit csináljak...
az mind1 hol van,csak a gép legyen jó!nem akarok annyira bóvlit venni...
én 168 cm, és 53 kg vagyok, és aszt hiszem örülnék úgy 8 kg-nak. :S biztos olyan sok a súlyfelesleg???? elég hihetetlen..
amúgy sajna nincs ötletem, hogy milyen gépet vegyél.
Nekem nincs legmagic-em, de inkább cardio gépet vennék, erősíteni tudsz magadban is...igaz kardiózni is.
Kérdés, melyik van hozzád legközelebb, mert szállítani is kell.
A szobabicikli jó hasra is....egyébként a cardio gépek mindenhonnan fogyasztanak, célzott fogyás nincs.
A biciklivel nem csak a lávad erősödik hanem az egész tested. Az elliptikus is jó, csak sokkal jobban terheli a térdet.
Köszönöm a válaszokat!Jártam nyáron kondiba,de többet nem szeretnék,kényelmetlen nekem!Viszont akkor elliptikus trénereztem,nagyon jó volt...de a leg magicről senki nem írt,ez azért van mert az nagyon nem jó (barátnőm azt mondta neki lement a csípőjéről,a feneke feszesedett a hasa is,meg a lába..)így még mindig a 2ő között vagyok!A szobabicikli meg ki van csukva,mert nem csak lábaimat szeretném formálni és csak 1gépet tudok venni!
Mondjuk én fitness terembe dolgozom, ugy hogy nagyjából könnyű dolgom van:-)
Majd később visszanézek, mert kíváncsi vagyok hogy haladsz. :-)
Akkor kitartás! :)
Én hétfőn kezdtem el edzeni, meglátjuk mi lesz:)
Köszi, de már visszajött :-( Ez három éve volt, a sikerek után eltrógerkodtam az edzést és ez lett az eredmény. Viszont most újrakezdem. Neked is sok sikert és kitartást!
Szerintem így is elég szép eredmény:) Gratulálok!
A kenyérfogyasztást elhagytam este, de napközben ugyanúgy. Ha többet edzettem volna, biztos hamarabb lemegy, de elég lusta vagyok:-)
És normálisan ettél mellette?
Szerintem az olcsóbb is lehet jó. Én 4 éve vettem 75 ezerért, most ugyanezt megkapod 30-ért. Akkor ez most drága vagy olcsó? Nem tudom, de nincs semmi baja.
Először napi kétszer húsz percet, majd naponta egyszer húsz percet. Kb 4-5 hónap alatt ment le.
Mennyit edzettél és mennyi idő alatt?
További ajánlott fórumok: