A T-comnál hány befizetlen csekk után kapcsolják ki a telefont? (tudásbázis)
Az e-mail azért nem túl szerencsés, mert nem tudni, mikor dolgozzák fel, s akkor az ügyed további késedelmet szenved.
Igen, a 1412-nek elég brutális a menürendszere, de ha az ember eléggé kitartó, előbb-utóbb eljut valami illetékes elvtárshoz. :)
Nekem eddig még mindig sikerült rendeznem.
Köszönöm a gratiulációt, igyekszem. Remélem sikerül még a 70 kilót elérnem. :-) Az már csak olyan halvány remény, mert amikor elkezdtem, a 90 kiló is elérhetetlennek tűnt!!!
Ezek a telefonos-esetek még a jócskán a válság előtt voltak, amikor még szokás volt átutalni az emberek bérét. Most már nem ítélekznék így, mert vállalkozó vagyok, és idén még csak 1x fizettek nekem, pedig nem keveset dolgozom!
Húú 40 ezr Ft. miatt, nem semmi.
Azért nem szabad ám azonnal itélkezni, megérdemli vagy sem, hiszen nem látunk bele egyesek életébe. Lehet ő a megtestesült becsület, de valamiért nem tud fizetni...pl. nem kapja meg esetleg ő sem bérét, sajnos nem egyedi eset. Elküldik a munkahelyéről,tragédia a családban ...nem ragozom.
Néztem az oldalad. Szép teljesítmény a fogyásod, GRATULÁLOK!!!
értelek...
lehet megpróbálok e-mailt írni...
megkaptam a privit, köszi a biztatást.
Szerintem azért nem eszik olya forrón a kását, írtam Neked privit. "szerencsétlen" ügyintéző beszélgetését rögzítik, nem mondhatja: - Ó nem baj , várjon nyugodtan akár kéthónapot is!
Lehet már ma vehetné a kalapját.
További ajánlott fórumok:
- El vagyok maradva két havi villany számlával és csak jövö hét pénteken tudom fel adni addig nem kapcsolják ki nekem az áramot?
- Szomorú vagyok még mindig...hogy kapcsoljam ki az agyam?
- Ha nem lett kiköttetve csak le lett mondva a UPC szolgáltatása mennyi idő múlva kapcsolják vissza?
- Létezik olyan, hogy az áramszolgáltató nem kapcsolja ki, csak szünetelteti a szolgáltatást? (a fogyasztó kérésére)
- Ősztől ki volt kapcsolva a klíma a szobában, most be szeretném kapcsolni.Kell vala valamit csinálni, vagy csak egyszerűen kapcsoljam be?
- A T-mobil milyen magas elmaradásnál kapcsolja ki a telefont?