Szomorú vagyok még mindig...hogy kapcsoljam ki az agyam? (beszélgetés)
Hát ...ez nálam olyan dolog h mikor nem is várnám hirtelen megjön az eszem és 180 fokos fordulatot tudok venni:)(szerencsére)
Örülök, hogy jobban vagy. Én is példát vehetnék Rólad.
ahham...már faszául vagyok:D...nemtom...de amikor ezt a fórumot írtam másnapra jól lettem...erőt vettem magamat és elöhuztam a határoztt énemet...lehet megjött az eszem:):):)
és eldöntöttem h nem leszek senki, de senki játéka..annál többre tartom magam...
de majd 7végén lesz sztem lehetöség bulizni bár semmi kedvem az az igazság:/
ma am már kicsit erősebbnek érzem magam..talán a méreg miatt amit érzek:S:)
dolgozunk és nem figyelünk másra...
Dehogy lesz rosszabb,csak most így érzed...
Nincs egyetlen ember sem akivel elmehetnél?Vagy ha nem szórakozóhelyre akkor házibuliba,moziba?
ez már csk rosszabb lesz..
az a rossz h egyik barátnöm sem ugyanebben a városban lakik ráadásul már nem is járunk sűrűn buliba...ped lehet jót tenne...bár ha meglátnám az adott személyt aki miatt van most ez a lelkiállapot lehet padlót fognék:S
Sok buli a barátnőiddel,és egy csomó horrorfilm...nekem ez bevált anno.
végül is tornázni is szeretek DVDre...csak azt akarom h végre boldog legyek de így nem megy:/
Én még nem próbáltam úgy, de tervezem, hogy kipróbáljam anyóson jóga CD-jét (nem rég kapta).
hmmm...de azt otthon hogy tudom csinálni?
Ha meg nem jön össze, keseregd ki magad priviben bátran :)
Szerintem ne simán tornázz, mert az nem köti le az agyad.
Kezdj el jógázni, mert az komoly agyi munka is. Van, hogy az embernek rossz napja van, és nem tud koncentálni, de az tanítja irányítani a figyelmet.
de az a baj h annyira önfejű vok h nem kell más...ink. várok várok és várok.mert ha várok mindig történik valami...csak mostanában betelt a pohár:(
soha senki és semmi miatt nem érdemes :)
Tudom, tapasztalat ;) nem ér ennyit, jön jobb :) mindig jön jobb :) Fel a fejjel :) Egyél csokit, menj tornázni, akármit :) Hallgass vmi jó kis zenét
A torna szerintem is jó ötlet de azt is végig gondolhatod,hogy mivel töltöd szívesen a szabadidődet. Nekem a zenehallgatás is bejön,persze nem szomorú, szerelmes számok hanem vidám pattogós.
ma már olyan gondolatok jártak a fejemben, hogy inkább le sem írom:S:S
jaja gondoltam a tornára...asszem holnap el is kezdem..hátha jó lesz
óó minden:(...szerelmi bánat legfőbbképp:S...nemtom kikapcsolni az agyam...ped alapjáraton optimista személyiség vok:S
Ha nem vagy lusta, tornázz. Ha az vagy, tegyél be egy vígjátékot,vagy bármilyen filmet ami érdekel. Tereld el a gondolataidat.
További ajánlott fórumok: