Létezik olyan, hogy az áramszolgáltató nem kapcsolja ki, csak szünetelteti a szolgáltatást? (a fogyasztó kérésére) (tudásbázis)
2,5éve lakunk itt. Biztosan nincs megelégedve velünk. Nem ismersz sem engem,sem a tulajdonost, úgyhogy nem kell vagdalkozni,hogy te mit tennél. Azt sem tudod mi van.
Feltettem egy kérdést,amire kaptam válaszokat. Senkinek a rosszindulatú véleményére nem vagyok kíváncsi.
De hogy annyit tudjál: fenntartjuk a ház jó állapotát,műveljük a kertet, vigyázunk az egész ingatlanra. Nyilván alap,hogy ezt teszem, ha máséban lakom. De nekem fontos a bérleti szerződés,amit a tulajdonos is pontosan tud.
Már rég elköltöztünk volna, ha találunk ilyen árban. Na,ennyi.
Köszönöm a kulturált válaszokat, mindent tudok,amit kell, több választ nem várok.
Szép napot
Valószínűleg nincs veletek megelégedve, azért nem írja alá a megbeszélt szerződést.
Simán kiköttetheti, leszereltetheti nem csak az áramot, de a fűtést is. A helyében meglépném, hisz nem ti diktáltok - inkább gondolkodj el, hogy ez miért alakult így.
Bocsánat, nem voltam gépnél napközben.
A helyzet az, hogy mielőtt beköltöztünk mindenféle dolgokat ígért a tulaj. Egyhavi kauciót kért, abban egyeztünk meg. Nagyjából másfél hónapja megy a vita, de ez a villany kikötés most jött fel először pár napja.
Mondjuk, hogy eléggé kezd eldurvulni.
Szinte amióta ideköltöztünk mindig keresünk másikat, ahová tovább léphetünk, mert itt igencsak át lettünk verve. Viszont a településről nem szeretnénk elmenni, mert szeretünk itt élni, sok barátot szereztünk, a nagyobbik gyerek most középsős, viszont megfizethető áron, meg úgy gyakorlatilag semmilyen kiadó nincs. Persze nem adjuk fel, mert ez az örök feszültség nem jó.
Köszönöm!
Igazából az van, hogy albérletben lakunk. Nincs áramszámla elmaradás, de 3havi bérleti díjat visszafogtam, mert nem hajlandók szerződést írni. Erre a tulaj most azt mondta, hogy ki fogja köttetni a villanyt. Ezért kérdezem csak, hogy lehet-e simán szüneteltetni, vagy rendesen kikötik.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- A kapcsolat szüneteltetése
- Kapcsolat szüneteltetése hova vezet?
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Vihar miatt elment a szolgáltatás, ha nem áll vissza, akkor mi lehet a gond?
- Ha nem lett kiköttetve csak le lett mondva a UPC szolgáltatása mennyi idő múlva kapcsolják vissza?