Kapcsolat szüneteltetése hova vezet? (beszélgetés)
A tesódnak nemes egyszerűséggel mondj annyit, hogy mosolyszünet van. Ha tovább kérdezősködik, legyen az a válaszod, hogy túl friss, nem akarsz beszélni róla, s még bármi lehet.
Nem tartozol neki részletesen beszámolni az életedről, de jobb, mint a sunnyogás.
Szerintem azoknak kegyetlen a stílusa, akik elüldözték a fórumindítót.
Tény: sok mindenről elég határozott véleményem van, s nem félek neki hangot is adni. De hogy nem tűrök ellentmondást, az fatális tévedés. Velem mindig mindent meg lehet beszélni. :)
ne kösetek màr mindenèrt a forum inditoba.
amugy nem jót jelent màr az ha kis öszezördülès vèget ezt mondja...
Én olvaslak régen, és tényleg kegyetlen a stílusod.
Az ellentmondást nem tűrő személyiséged miatt.
Lehet, nem tehetsz róla, de ilyen vagy.
Figyelj! Ez nyilvános fórum, mindenki arra reagál, amire jónak látja - ha esetleg nem tudnád. :D
Mitől is bicskanyitogató a stílusom??? :D (Esetleg fáj az igazság, mert elevenedbe találtam?)
Ilyen 2-3 hetes különélésre én is sokat gondolok. D
Félévente 2 hét...!! Vagy már nem jó ötlet? D
neki biztos nem apro osszezordules volt, hanem megerositese annak, hogy mar nem jo. keszulj fel arra, hogy vege, nem valoszinu, hogy hirtelen azt mondja, megis milyen jo minden
szerintem a szuneteltetest azok mondjak, akik gyavak szakitani, inkabb elsumakoljak, hogy majd a masik lelep vagy ert ebbol is
Az osszekoltozes csak mostansag divat.
Amit azelott eliteltek, megvetettek, ma egymas megismeresenek nevezik.
Szóltam volna hozzád? Hanyagolj kérlek.
Bicskanyitogató a stílusod.
Azért, mert te nem tudod elképzelni, hogy működhet jól hasonló felállásban két ember kapcsolata, attól még sok ezer ilyen van.
Mi is így élünk 22 éve. És igen, az egyik ok a helyhiány, a többit nem ragozom. Bátran ki merem jelenteni: a kapcsolatunk kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb, mint sok, naponta egymást daráló házaspáré. :)
A rossebet nem nagy cucc vidékről Pestre, de egyáltalán, 30 km-nél távolabbra járni dolgozni! Gondolom, azért teszed 23 éve, mert nincs más lehetőséged. Nekem nem fogja bemagyarázni senki, hogy micsoda Hawaii napi 1,5-2-3 órákat közlekedni a munkahelyre oda-vissza, amikor meg lehetne oldani 30-40 percből is.
Nekünk pulink nincs, de 3 éve élünk mi is egy 28 nm-es lakásban.
Persze már kiborító, nagyon kicsi ez az élettér, de most talán sikerül vennünk egy sajátot és nagyobbat.
Jól gondoltad, én pl. átmentem ilyenen.
6 éve voltunk hasonló módon együtt, amikor karácsony előtt berágott egy apróságon, s közölte: vége. Párszor próbáltam vele beszélni, de hajthatatlan volt.
Hónapokig nem volt se kép, se hang egyikünk részéről sem, nem tudtunk egymásról semmit.
Aztán augusztusban vettem egy nagy levegőt, s felhívtam. Nem zárkózott el, s lassan minden visszatért a régi kerékvágásba.
Azt a majdnem 3/4 évet leszámítva, 22 éve vagyunk együtt. :)
Drága Szofi!
Nagyon köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- A kapcsolat szüneteltetése
- Mit lehet tudni a Dr. Robert Young-féle "új biológiáról", és a szervezet elsavasodásával kapcsolatos elméletéről?
- A számítógépemen a vezeték nélküli szélessávú kapcsolatoknál ez jelenik meg: - Panni, TPLINK 24.. - TPLINK 530814 mi ez?
- Milyen változást vezetnek be január 1-től a gyerekülésekkel kapcsolatban?
- A számítógépen jelent meg: Speed Touch B72DEF vezeték nélküli kapcsolat
- Egy vállalati vezető/középvezető, válaszolna nekem néhány kérdésre a vállalat vezetésével, működésével kapcsolatban?