Ha nem lett kiköttetve csak le lett mondva a UPC szolgáltatása mennyi idő múlva kapcsolják vissza? (tudásbázis kérdés)
Nem kell vele foglalkozni. Ha nem használod a telefont, nem kér enni :)
Nálam is így van. Sosem használtam még :D
De visszatérve a kérdésre...
Április 30án rendeltem meg a TV és net szolgáltatást és május első napjaiban kb. 3 napon belül bekötötték.
Személyes tapasztalatból tudom, hogy DE VAN :)
Persze ezt értelemszerűen a upc nem reklámozza, mert azzal maga alatt vágná a fát, de több hasznot hoz egy új előfizető, mintsem hogy ilyen "kis" veszteség, miatt ne szerződjön le vele.
Elég nagy baj ez, hiszen a készülékeket annak kell kifizetnie, akinek a nevén van.
Nekem az a logikus, hogy lemondja és leadja a készülékeket a következő lakó megrendeli a szolgáltatást és kiviszik a készülékeket. Egyébként tuti így van, mert egyéb esetben nem lesz UPC, mert nem azt nézik, hogy ki volt az előfizető, hanem a lakást nézik, ha tartozás van, akkor nincs szolgáltatás még az atya úr istennek sem.
Miért persze? Albérleteknél elég bevett "szokás", hogy vagy elviszik magukkal az előző lakók, vagy sietős távozásuk miatt, mindenféle dolgokat otthagynak a következő lakónak.
Nem sokan szoktak azzal izzadni, hogy lásd upc kapcsán, hogy egyrészről ténylegesen lemondják a szerződést, másrészről visszaadják, amit vissza kéne adni. A tulajoknak is kisebb gondja is nagyobb szokott lenni annál, hogy ilyesmivel foglalkozzanak, főleg ha problémás bérlő távozott.
Persze, hogy nincs kint, ha lemondták.
Kihozzák a boxot és minden, ami kell (nethez is)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Vihar miatt elment a szolgáltatás, ha nem áll vissza, akkor mi lehet a gond?
- Ki mennyi pénzt hagy havonta a kozmetikusnál és milyen szolgáltatásokat vesz igénybe?
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?
- Létezik olyan, hogy az áramszolgáltató nem kapcsolja ki, csak szünetelteti a szolgáltatást? (a fogyasztó kérésére)