Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ősztől ki volt kapcsolva a klíma a szobában, most be szeretném kapcsolni.Kell vala valamit csinálni, vagy csak egyszerűen kapcsoljam be? fórum
Ősztől ki volt kapcsolva a klíma a szobában, most be szeretném kapcsolni.Kell vala valamit csinálni, vagy csak egyszerűen kapcsoljam be? (tudásbázis)
Nekem ugyan nincs klíma berendezésem, de munkahelyemen sokat találkoztam vele. Én azt javasolom, (ajánlom) érdemes lenne egy szerelővel előbb megnézetni, ha kell kitakaríttatni. Annyi sokat hallani például a "légiós" betegségről. Ha leteszek valamit több hónapra, az bizony álltában is beporosodik.
Ki kell tisztítani, mert ha sokáig nem használtad akkor mindenféle atka, por belemászott és ha elindítod azt keringeti. Mi szerelőt szoktunk hívni, aki 2-3 ezer Ft-ot kér a munkáért. Megfigyeltem, hogy a tisztítás után sokkal jobban hűt a klíma.
Ki kell tisztítani a klímát, ugyan úgy mint az autóban lévő klímát is. Mi nem szerelőt hívtunk, hanem vetünk hozzá tisztító sprét. Nem olcsó de a szerelő ugyanezt végzi el, csak kisit drágábban!
Szia! Nekünk nincs klímánk. De a m.helyemen minden tavaszi bekapcs előtt kitisztították. Valami atkák megbújnak benne, és utána azt keringteti. Remélem nem írtam hülyeséget. Én kitisztíttatnám!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.