A segítségetek kellene... ma 34 napja, hogy késik (beszélgetés)
Szia,
ÉN anno 2*3 tesztet csináltam meg, mind negatív.
Sőt, 4 hetesen még az UH sem látta. Majd hirtelen görcsöt éreztem a hasam aljában, irány UH. Ott már szépen vert a kis szíve 6-7 hetesek voltunk. :)
Köszi,mindenképpen tesztelek újra,csak várok vele 28.ig.
A peteéréseim sosem szabályos rendszerben történtek. A fiammal közvetlenül az 5 napos vérzésem utáni első napon lettem terhes.Ha ezt veszem alapul,akkor szerinted lehetett a várt vérzés után pont 1 héttel később jelentkező rózsaszínes maszat pl beágyazódási vérzés?
Kezdem az elején:
Utolsó első napja április 23. Rendesen, időre jött és a szokásos 5 napig tartott,olyan volt mint szokott.
A következőnek május 21 lett volna az első napja,de nem jött.Helyette jött néhány patti pont úgy ahogy előtte szokott. Rá pontosan egy hétre május 28.án nagyon halovány rózsaszínes maszat. volt a tisztaságimon, ami kb fél óra múlva teljesen meg is szünt. Június 1- teszt negatív. június 11- teszt újra negatív lett. Volt valaki közületek akinek ilyen sokáig kellett várni egy pozitív eredményre?
Igazából arra lennék kíváncsi,hogy mennyi volt a leghosszabb idő,amíg nem jött meg, teszt negatív, de mégis terhes voltál?
Hányadik héten derült ki hogy terhes vagy? Nekem még soha életemben nem késett ilyen sokat.Furán is érzem magam.Csipőben és hasra fel is jött pár kiló,de érdekes,mert csak ide,máshol semmi plusz rajtam. Szerintetek lehetek terhes?
További ajánlott fórumok:
- 10 napja késik, mit tegyek?
- Egy 4 hetes babának, hogy kellene telnie egy napjának?
- 18 napja késik, 2 negatív teszt, bővebben a hozzaszólásban. Új vagyok kíméljetek :)
- Pár napja, egy neten talált szövegrészt word-be copyztam. Kellene az eredeti netes szöveg újra, viszont nem találom, hogyan keressem?
- Táppénzen voltam 2 hónapig idén, pár napja dolgozom újra. Ha megint táppénzre kellene mennem, akkor mennyi ideig maradhatok?
- Babát tervezek és a mensi 2. napján kellene mennem vérvételre de nem tudok elszabadulni a munkámból. Elég ha a 4. napon csináltatom?