Pár napja, egy neten talált szövegrészt word-be copyztam. Kellene az eredeti netes szöveg újra, viszont nem találom, hogyan keressem? (tudásbázis)
tedd idézőjelbe a szöveg egy mondatát vagy mondatának felét, így írd be a gugliba
erre is megvan a megoldás, zárt klubban volt a szöveg és hiába vagyok tag, Hoxa nem dobta ki. Így a word dokumentum keletkezési idejéből kiderítettem, milyen magasságban érdemes keresni, a téma meg adott volt:)
Gratulálok!! Türelem rózsát terem!!
Köszi mindenkinek,meglett...itt van, hoxán belül... mégsem listázta ki hsz-ekben keresve sem ...
Még semmit :) de azért köszi ;)de épp olyan a hangulatom, hogy nincs kedvem feladni :)
úgy próbáltam, hogy az elmúlt héten keress... olyankor szokott "besárgulni" a szöveg, hogy a keresett oldal azóta megváltozhatott, vagy eltávolíthatták.... de még így sincs meg... akkor az lesz, h megint beletúrok vmi zárt fórumba ahol előfordulok, hátha
Talán hagyd ki azokat a szavakat, amelyik ékezetes, hátha úgy előhoz még valamit...
Szerintem nem, fel kell tudnia ismerni a más betűtípust is, mert amint beszúrod a kereső sávba, akkor a gugli azonnal át is alakítja a saját formájára.
Hát nem tudom, ehhez ennyire nem értek, de ha közben eltávolították, akkor szerintem azért nem találja meg. A sima guglival csak az épp aktuális állapotra tudsz rákeresni, a múltbélikre más valamivel kell.
jó végülis ha ennyire bonyolult, nem lényeg. csak azt reméltem van rá vmi egyszerű varázstrükk:) de azért köszi, hogy segíteni szeretnétek:) elnézést, ha butaságot kérdezek, számíthat-e, hogy a wordben betűtípust cseréltem, és hiába jeleníti meg rendes betűtípussal a gugli keresősávban, bezavar ez neki?
de akkor is fent kellene lenni, hogy a gugli az elmúlt héten keres,---> és az oldal azóta el lett távolítva, de huszadikán így nézett ki...
A recuvával csak azt tudod visszahozni, ami a gépedre fel lett telepítve, vagy meg lett nyitva és a gép gyorsmentéssel elmentette, nem?
Igen értem, én is erre gondoltam.
Ehhez viszont már valaki olyan profi kell, aki meg tudja találni azt, amit az az illető törölt a netről, aki feltette. Mert az ott van még egy darabig, vissza lehet hozni, csak nem tudom, hogy hogyan.
Örömmel venném, ha valahogy megtudhatnám.
Volt egy szöveg, pl(tényleg csak példa): mosódió használata.blablabla.... nyitottam egy word-öt(mosódióról minen, ami kellhet nekem címmel, és beszúrtam az oldalon található szövegből a lényeget... most kellene pl. a "mosódió beszerzése" rész is arról az oldalról, de nem találom az egész oldalt. Hiába keresek rá úgy, már wordből visszaszúrva google-ba, hogy Pl: tarkabab kft :) érted ? :)
Jól értem a kérdést? Kimásoltál valamit, és most a netről próbálod újra előhozni, de a neten már nem található?
Mert úgy látom, hogy többen többfélére válaszolunk. :)
nem, de mindjárt utánajárok, köszi
szia! Próbáltad már a "recuva" -val?!
Szia, ha gondolod, küldd el a szöveget e-mail-ben, több szem többet lát...
info@stelladesign.ch
nem tárolok előzményt. így üres.már a zárt fórumokban is voltam, levelezésekben is, de semmi.
A listájában megvan, csak a neten nincs már fent!
előzmények, minden előzmény megjelenítés, és ott rákattintasz, hogy ma/tegnap/múlt héten... amikor kerested. A kiadott listában meg kell, hogy legyen.
ha egy komplett mondatot szúrok a keresőbe a wordből, úgy sincs találat...
nem megy, próbáltam. hiába próbálok nem túl mindennapi szót is kivenni a szövegből és az alapján, de semmi.
szia! nem tárolok előzményeket. a google viszont be lett állítva, hogy keressen egy hétre visszamenőleg, de semmi. próbálok "érdekes" szöverész alapján rákeresni, de így sem hagyja.
Valahol meg lehet találni, mert a töröltek is ott maradnak, de azt nem tudom, hogy azt hogy kell elővarázsolni.
Egy régi cikket próbáltam úgy előhozni, hogy visszaállítottam a gépem dátumát, de nem nyert, mert az csak a saját gépemet állította vissza és az övékét nem.
Ne az egész szöveget keresd, csak egy részletet. Egy - két mondatot.
Vagy keresd újra úgy, ahogy legelőször.
hm???
Szia!
Nézted már az előzményekben?
További ajánlott fórumok: