A ritka szex miatt szerintetek több a veszekedés egy párkapcsolatban? (beszélgetés)
aha.főleg ha nincs oda a párod érted a szexben.
de ha kevés és istenien élvezitek,akk nem baj.
Hmmm........Értem!
Akinek már volt, az tudja mennyire rossz!!
Én úgy érzem, hogy azon már túl vagyok, bár azért 100%-osan nem vagyok benne biztos....
De tudom, hogy nagyon jól döntöttem!!
Ha tényleg így van amit írsz, akkor azon, hogyan tudok változtatni? :S
Én már megszeretnék gyógyulni!!!
Decemberben elkezdem a gyógyszert és februárban szeretném ha már minden a régi lenne.... :S
Félreértettél. Nem azt írtam, hogy Te tudatosan keresel kifogásokat, hanem, hogy a Te tested produkál tüneteket, ami azt jelzi, hogy vmiért tudat alatt Te hárítod a szexet, vagy a párodat, anélkül, hogy tudnál róla .....
Az abortuszt hogy élted meg? Túl vagy rajta lelkileg?
Huuu, kicsit lemaradtam....
Lelkileg egyáltalán semmi nincs rendben. Igen szokták is mondani, hogy épp lélek épp test!!
Tudom, hogy rendet kéne tenni, de nem nagyon megy! :S
Nem én keresem a kifogásokat...... Nekem se jó így, fiatal vagyok és vágyom a szexre!!
Ő azt mondja jöjjek rendbe és akkor ok! De attól, hogy pl méhszájsebem van még csinálhatjuk.....Neki nem fáj....Meg nekem se minden pózba....
Évi kb 5 alkalomkor használunk, de az egy szenvedés....Folyamatosan nézi, hogy fent van e még....látom rajta hogy nem tudja magát elengedni....
Mindenre válaszoltam remélem :D:D
Várom a hozzászólásokat!!
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Állandó veszekedés a párkapcsolatban.
- Gondjaink vannak a párkapcsolatomban az alkohol miatt. Mit lehet tenni?
- Van itt olyan akinél családi veszekedés volt az esküvő miatt? Ha igen mi volt az oka? Nem a 2 család között, hanem az egyik családon belül.