Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet? (beszélgetés)
fura, mert olyan, mintha csak testi-lelki zsarolással tudnál kapcsolatot építeni a férfiakkal. ezen azt értem, hogy külső nőiességgel elvárod, hogy odalegyenek, megkívánjanak, de nem fogadod szívesen mégsem a megkívánást. lelkileg meg a lovagiasságra, sajnálatra apellálsz (könnyek, segítségkérés stb.)
biztos megvan ennek a konkrét oka, őszintén én csak olyasmit tudnék elképzelni, hogy férfiakkal kapcsolatban volt valami brutál élményed, és ezért rühelled annyira őket. miközben vágynál arra, hogy szeressenek, de a plátói szereteten túl minden más rossz élmény és teher neked. nem hiszem, hogy a szexekkel lenne problémád, biztos képes lennél élvezni és szeretni is, inkább mintha a pasikkal szemben lennének benned alapból ellenérzések, undorok
Csak mellékesen megjegyzem még,hogy tegnap beszéltem a barátommal és elmondtam neki mindent,erre a reakciója annyi volt ,hogy megölelt,összebújtunk és nyugtatgatott csitítgatott,mert anélkül nem ment a beszélgetés,h ne sírtam volna el magam,pedig jórészt sosem sírok.....megígérte nekem,hogy segít,velem pedig azt ígértette meg,hogy bátrabb leszek,kevésbé görcsös/gátlásos és merem majd irányítani,a múltkor ez dühítette fel,mert úgy érezte,hogy azért nem merek dolgokat,mert nem bízom benne,és nem azért,mert ennyire félek.....ja,meg hogy ő kíván engem,de én nem kívánom őt, teljesen ebben a tudatban volt,sőt,az is megfordult a fejében szeretem- e egyáltalán,ezek persze hogy fájtak neki :(
megható volt a reakciója,ő valóban egy érzékeny,tiszta szívvel-lélekkel szeretni tudó férfi és már bánom hogy nem tettem meg ezt legalább hetekkel hamarabb,még ha nem is a kapcs legelején....sztem pont elég ha ennyit írok a többi már ránk tartozik,mi hogy történt,hogy történt...
úgyhogy ennyit arról,hogy ő mekkora LÚZER és hogy a párkapcsolatom mennyire ELCSESZETT,ezt üzenem azoknak akik kárörvenőden nekem b@szták mindezt,az öröm túlságosan korai volt az észosztás meg tök felesleges erőlködés :)
a segítő tanácsokat azért még 1x köszi,talán ezek ösztökéltek,h végre rászánjam magam az öszinte/bár számomra kínos/ beszélgetésre.a többit majd érzem/érezzük........
Sok sikert,erőt,kitartást,végül boldogságot!
Nem lesz egyszerű,de ha elhatározod,menni fog!
így lesz,keresek másikat és nem fórumra írogatok,az orvos megértő és tényleg segíteni akar,oda kell menni,nem itt olvasgatni mindenféle jöttment bunkó véleménynek nevezett mocskát
elnézést azoktól akik tényleg segítő szándékkal jöttek és normális modorban írtak,ide tartozol persze cTe is Piroszka.KÖszönöm még 1x nektek,a tanácsaitokat/A TIETEKET/ mindenképp megfogadom,saját érdekem,szép estét Nektek!
Tudod, véletlenül tévedtem ma erre a fórumra, de a hozzászólásaid kicsit kiverték nálam a biztosítékot.
Arrogáns vagy és frusztrált, de hát nem csoda.
nem kell velem mézesmázoskodni,csak normális stílusílusban beszélni,nem nagyképűsködni,durváskodni,mocskolódni,stb/ez sem rólad szól!!!!/és akkor nincs gond.
nézz vissza hogy kezdtem a beszélgetést,és mégis mivé fajult.Én mindig azt mondom/mondtam a másik köpködése és rugdosása nélkül is le lehet írni a negatívumokat is,de az emberek többsége erre nem képes.....ja és persze úgy is lehet írni,főleg,hogy nem minősítem a másikat ilyen gusztustalanul,mivel nem is ismerem....
az orvosom sajnos most ment el egy másik városba,így hát a héten voltam nála utolsó alkalommal...egyébként ő mindigazt mondta,nem olyanokkal kellene kezdeni akikkel eddig és nincs meg a lelki kötödés ő ebben látja a fő problémát.iGAZA lehetett ,mivel itt megvan a leki kötödés és lett orgaznus is.
szexuálpszihológus meg nem tudom,igazság szerint mennyivel adhatna többet,mint ő.egyelőre azt sem tudom,kihez fogok járni,ha 1általán fogok....
Több éve itt vagyok,de ennek nincs is jelentősége!
Éppen a lényeget hagytad ki,de mindegy!
Mint írtam,végigolvastam az összes 23oldalt.
Szerintem nagyon rosszul látod/érzed a dolgokat,ezzel kapcsolatban,mert ha most itt mézes mázosan "nyekeregjünk együtt" szeretnéd,attól nem leszel előrébb,és még aki nyersebben is fogalmazott,jó dolgokat írtak,csak te támadásként élsz meg mindent.
További ajánlott fórumok:
- Meleg párkapcsolatban lehet gyermeket örökbe fogadni?
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- Szerintetek chaten kialakulhat két ember között mélyebb érzelem, amiből akár később párkapcsolat is lehet?
- Volt már ilyen a párkapcsolatotokban? Mi lehet az oka?
- Első szexuális együttlétnél is lehet élvezni a szexet?