A párommal együtt szeretnénk járni mozogni valamit. Mit válasszunk? (beszélgetés)
Sakk?
Vetkőzős póker?
Sajna nem voltunk, mert a párom leesett a fáról :(
Talán jövő 7en
Igazán nincs mit.
Igen, itt benne van minden, csak a cipő nem, ami itt is 500 ft...de így is benne van bőven 2000 ft-be/fő.
hmm, tényleg várom majd a beszámolód, mert engem is nagyon felcsigázott.:)
Bár kis túlsúllyal (6-7 kg) nem tudom, mennyire menne ez nekem, de próba cseresznye.:)
Találtam egy olcsóbb falmászós termet.
Aha, tényleg nem olcsó, de azért majd írd, le milyen volt. Mert egyszer lehet mi is kipróbáljuk.:)
Jó szórakozást nektek!:)
Huuh, ez nagyon izgin hangzik.:)
Hova mentek? Mennyibe kerül?
Hm.. de gondolom a fallabda egy alkalalom, a tánc pedig több..
Eddig én pesten olyan fallabdapályát láttam, hol estefele 1 óra pályabérlés 4ezer, plusz az ütő (2db) 1800. Ez nagyon sok.:(
A tényekkel tisztában vagyok, két gyerekem van:)
Én már a nehezített terepen mozgok, viszem mindkettőt magammal.
Kezdők meg ne próbálják:)
Alapgyakorlat 1 zsemle...
Összetett:
élelmiszer beszerzése kétgyermekes családra
ruha és cipő vásárlás fiatal pároknak
...átmozgat és leizzadsz
Most sokan azt hiszik hülyéskedek.
Tényeket közlök.
Győzött a szex. :D Azt műveljük, azzal gond nincs.:)
Akkor inkább kiegészítő mozgást keresek.:)
A squash tetszene nagyon, csak iszonyatosan drága.
Mindenképp olyasmi kéne, ami jól átmozgat.
Lehet a tánc, vagy úszás.. nem tudom.
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Párommal már tervezzük a családalapítást, de mindent át szeretnénk gondolni, mielőtt ilyen komoly döntést hozunk. Segítenétek?
- Érdekelne ki mit gondol az esetemről. Párommal babát szeretnénk, „rajta is vagyunk rendszeresen az ügyön”...
- A párommal albérletbe szeretnénk menni. Összesen havi nettó 130 ezerből megoldható?
- Babát szeretnénk párommal
- Bordó szőnyeg, ülőgarnítúra, függöny, bükk színű bútorokhoz milyen falszínt válasszunk? (Vanilia színt szeretnénk lecserélni)