Babát szeretnénk párommal (beszélgetés)
Van 3 gyermekem és nekem igen az elegendés segített. Elsőnél sok haláleset történt a családban még a doki mondta amíg nincs lelki nyugvásom addig baba sem lesz. Igaza volt.
Persze 40 felett lehet kell külső segítség is. Nem is biztos hogy nekem lehet a páromnak. Utána járunk
Úgy vagyunk vele hogy ha sikerül nagy öröm de nem fogok rágörcsölni többet mert úgy biztos nem jön össze. A fokot azért nem erőltetjük mert lelkileg az is megviseli az embert, ha kiderül nekem vagy neki van esetleg gond és azért nem lehet aztán ha lombikkal se megy ugye akkor aki a problémás megint magát okolja stb stb. Jobb ez így.
Láttam már házasságokat, kapcsolatokat tönkre menni emiatt a sok tortúra miatt. Volt akiknek sikerült a baba így de annyira tönkre mentek lelkileg hogy szét is mentek. Nekem ennyit nem ér
"orvost még nem akarjuk"
Pedig hasznos volna tudni, hogy van-e rendszeres peteérésed, rendben vannak-e a hormonjaid, a párodnak vannak-e jó minőségű spermiumai stb.
Ez még nem beavatkozás, csak informálódás.
Az nem jó.
Én ki sem bírnám hogy ne legyen párom.
Ez már régen volt, sok év házasság után mi is elváltunk, nem tudom, hogy mi van vele..
de remélem jól van.
azóta egyedül éldegélek,nincsen senki aki kényeztetne..-)
hát élet ez???
Sajnálom, nem tudtam.
Az viszont pozitív, hogy a felséged túl élte, remélem azóta is jól van!
Amúgy nagyon is akartam volna, de a feleségem a házasságunk után autóbalesetet szenvedett, és voltak megmásíthatatlan operációk.
De szerencsére túlélte a dolgot.
ez van..
A helyetekben nem nagyon várnék a csodára, ha nem jön magától, keresnék orvost. Több hónap a kivizsgálás, akár egy év is eltelhet. Pár hónap alatt az utolsó esélyeteket is elszalaszthatjátok.
Mondom ezt úgy, hogy 42 évesen szültem.
na, most jól elszomorítottál...-))
"egy érett és jó minőségű petesejt, jó minőségű spermium, egy befogadó képes méh "
a felsorolt háromból nekem csak egy van meg, így azt hiszem, sosem lesz gyerekem..-))
Ha tényleg nem mentek kivizsgálásra, akkor csatlakozom az előttem szólóhoz: legyetek együtt a pároddal.
A teherbe eséshez nem praktika vagy varázslat kell, bőven elég egy érett és jó minőségű petesejt, jó minőségű spermium, egy befogadó képes méh és hogy ez a 3 egyszerre, egy időben meglegyen. Mind jó minőségű ivarsejtből és befogadó képes méhből egyre kevesebb van 40 éves kor felett, de azért nem lehetetlen a történet. De elgondolkodnék a kivizsgáláson.
Szervusztok.
40 felett járok és tervezzük a babát a párommal. Közös gyerek még nincs sajnos.
Kis praktikák, ötletek amivel lehetne segíteni?(orvost még nem akarjuk)
Először az alternatív dolgokat szeretnénk.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Párommal már tervezzük a családalapítást, de mindent át szeretnénk gondolni, mielőtt ilyen komoly döntést hozunk. Segítenétek?
- Érdekelne ki mit gondol az esetemről. Párommal babát szeretnénk, „rajta is vagyunk rendszeresen az ügyön”...
- A párommal albérletbe szeretnénk menni. Összesen havi nettó 130 ezerből megoldható?
- A párommal együtt szeretnénk járni mozogni valamit. Mit válasszunk?
- Babát szeretnénk a párommal