A "Nagy Fogyókúrám" története... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A "Nagy Fogyókúrám" története...
Szia!
A mandarin feszesít, a narancs nem. :)
A mandarin olaj helyett a narancs olaj is jó?
Én eddig csak fahéjat kevertem bele, de azt Dm-es saját márkás bőrfeszesítő testápolóba. Így is látszik már valami eredmény. :)
Lányok, én feladom a fahéjolajat :-(. Szerdn még egy utolsó próbálkozás erejéig kentem a comb-hátsó, has részre, ahol eddig még csak nem is csípett. Persze, ahol csíkos volt a hasam, ott nem csípett, ellenben a többi helyen olyan csalánkiütéses lettem, mint állat. AMi azért is volt "jó", mert 2 napig fürdős helyen voltunk, bikiniztem. Mit mondjak, marha jól néztem ki a lángvörös se....mel. És persz felváltva viszketett és égett. Pedig soha semmire sem voltam allergiás. A fahéjra sem. Lehet, hogy valami vivőanyag.
Nem, emlékszem, valaki említette, hogy van gyári olivás vagy milyen testápoló, amit használ. Priviben elárulnátok a nevét? HÁtha az nem bántana. Persze először cseppentek belőle mondjuk az alkaromra, mielőtt megveszem.
Szia!
Reggel-este. :)
Mivel itthon vagyok és piszok meleg van, ha napközben lezuhizom, akkor utána is.
Szia Lyrian Én az elejétől olvasgatom a fórumod és persze nekem is nagyon tetszik,annyira,hogy én is rohantam beszerezni a hozzávalókat a krém mellé.
Csak egy kérdés és ez is csak azért mert nincs kedvem visszaolvasni az egészet egy nap csak egyszer vagy többször kened magad /reggel este/?
Szia!
nagyon köszönöm az infót!
Én gyógyszertárban vettem, simán kaptam. Most rákerestem a neten, a Testvérhegyi Gyógyszertárban lehet kapni Catabol Extrát. Ugyanaz szerintem, mint a sima Catabol.
A gyógyszertár elérhetősége (remélem ezt nem tilos bemásolni):
Testvérhegyi Gyógyszertár
1037 Budapest
Bécsi út 154.
Tel/Fax: 1-437-4618
e-mail: info@testverhegyi-gyogyszertar.hu
Sziasztok!
catabolt hol lehet beszerezni? Voltam ezer patikában és dm-ekben is és sehol nem volt. A patikus meg akarta rendelni, de ma hívott, hogy nem tudta.
A fahéj-al én is úgy jártam mint sokan :)
Háááát, nem az amit a cikkben írtam, hogy testápoló és fahéjolaj? :):):)
Főnökasszony, no, ez jó! :) Egyből jókedvem lett hirtelen. :)
Szia!
Megírnád nekem priviben a pontos nevét?
Köszönöm!
Sziasztok!
Én egy oliva nevű testápolót használok, amiben ezek az olajok alapból benne vannak, tehát nem tudom túladagolni... Csíp, vörösödik, de használ!!! :-))
sziasztok!
engem nem éget,pedig a mellem le van égve és hámlik,igaz ott azért finomabban bánok vele!
de a hátsómon én is úgy vettem észre,hogy kicsit keményebb lett,mintha kerekedne vissza.azt hittem csak be képzelem,de akkor nem.pedig én nem is tornázom...a hasamon még nem veszek észre nagyon semmit.de egy jó hét alatt csodát nem lehet várni!de azért már a hasam sem olyan mint volt.
Atyaúúúúúúúúristeeeeen!!!!
Te nőszemély, ne riogass!!!!
Én már olyanra kevertem, hogy ne csípje a cickókat meg a dekoltázst, a többire mehet a töményebb. Viszont mindenhol kezd feszesedni (még mellnél is) és a "viselősgyík" hasamnál is. Combnál-fenéknél szintén kisebbek a narancsok.
További ajánlott fórumok:
- A "nagy fogyás" története. Kinek, hogyan sikerült?
- A 13 napos fogyókúra alatt (reggeli: kávé+külön 1 kockacukor...) ha nagyon éhes vagyok napközben, gyümölcsöt 1-2- db-ot meg lehet enni?
- Nagydumás nagyik és kedves történetek róluk...
- Meg lehet csinálni! - fogyókúrám története
- A fogyókúra fejben dől el...és az érzelmeink nagyban befolyásolják.
- Casper – Kis életem nagy történetei…