A MÁV Kórházban a Dózsa György út felől megközelítve merre található az ultrahang? (tudásbázis)
A Dózsa Gy. útról besétálsz a kocsi bejárós részen a főépületig. Kövesd majd a dok embert, mindenki oda megy. A portások segítenek csak kérdezd meg őket hol a beteg regisztráció. A regisztráción be kell jelentkezni és onnan lehet megint bolyongani egy picit. Ha háttal állsz a regisztrációs ablakoknak akkor jobbra kell végig menned egy folyosón (ott is rendelések folynak) a folyósó végén balra kell kanyarodni és fel kell menni a lépcsőn az első emeletre. A lépcsővel szemben jpbb oldalon van a CTG és a mellette levő beugróban van az uh. A genetikai pedig a 2-on. Remélem megtalálod, én először 20 percet bolyongtam. :) Sok sikert!
Andi
JJJJJJJaj szia,ne haragudj közben leléptem:)Sima uh
már az utsó 39.héten v.ok és eddig nem a mávba jártam azért nem tudom.
Ha még belépsz és válaszolnál rá azt nagyon megköszönném.
Szia Anita! Melyik uh-ra kell menned genetikaira vagy simára?
Andi
Sziasztok!Kérlek segítsetek.A máv kórházban hol van az uh.Olyan nagy az épület, h nem akarok eltévedni benne.A Dózsa György út felől mennék.
Köszönöm
Sziasztok
További ajánlott fórumok:
- A Budapest X. kerületében található Bajcsy kórházban kit ajánlanátok szülészorvosnak és szülésznőnek?
- Budapesti István kórházban az ultrahangra bejöhet az apuka is? Írjatok légyszi tapasztalatokat!
- Minden kórházban térítésköteles a koponya-és hasi ultrahang a babáknál?
- Dunaújvárosban hol van a 30. heti ultrahang? Úgy hallottam, az már nem a kórházban, hanem a fehér sztk-ban van.Igaz ez?
- Tatabányán a Szent Borbála Korházban odaadják a 12, heti ultrahang felvételt?
- A szekszárdi kórházban hogyan működik a 4d-s ultrahang?