A Budapest X. kerületében található Bajcsy kórházban kit ajánlanátok szülészorvosnak és szülésznőnek? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szült esetleg mostanában valaki a Bajcsy kórházban? Melyik orvost ajánlanátok?
Köszi :)
badcat nem úgy kell elképzelni,hogy hetente bementem különböző dokikhoz :)
1-2 év alatt voltam többnél,terhesség,vetéklés,kontroll, rákszűrés, öszejött pár alkalom.
Megtennéd, hogy majd megosztod a tapasztalatod? Mi még csak most tervezzük a babát, de jó lenne már úgy készülni, hogy tudom hova megyek majd.
köszönöm
Lehet hogy májusban még találkozni is fogunk, bár nekem az április valószínűbb lesz..
Mikorra vagy kiírva?
Szia Márti!
Gyopárt nem ismerem. Biztos jó:) Nem is értem minek mennek az emberek csecsemőkkel foglalkozni, ha nem olyan a természetük.
megkérdeztem, tápszert adnak hozzátáplálásként 24 óra után és igen vinni kell hálóinget hiány esetére.
Én is májusban fogok szülni szintén a Bajcsyban. :) Dr. Gyopár Ernőnél. :)
Az elsőt is ott szültem, a szülésznő nagyon aranyos és kedves volt viszont aki váltotta az egy minősíthetetlen tajparaszt volt.:S
A csecsemősökről én sem tudok sok jót mondani kb 1 normálissal találkoztam..
Hátha kifogok valaki normálisat! Alapjában véve harcias és határozott vagyok, főleg a fiamért:) de ott nem tudom még ugye milyen állapotban leszek ehhez:)
Ne hari azt meg tudod mondani mit adnak a babának, ha nincs vagy kevés a tej még?
Szia Karyka!
Én nem jártam szülésfelkészítőre, így nem tudtam mi a "szokás". Első este be lehet adni a babákat, én is így tettem. Mikor becsöngettem, a csecsemős kb visszaköszönés nélkül annyit mondott, hogy 6-ra lehet érte jönni. Másnap reggel 6:10-re értem (a folyosó túlsó végéről) oda, "kedves" szúrós tekintetet kaptam a késésért...
Ha tudod mit akarsz, és határozott vagy, nem lesz gond (főleg, ha kifogod azt az egy-két tényleg nagyon kedves csecsemőst). Végülis a csecsemősök a csecsemőkért vannak ott...ha az anyukának kell a segítség, azt az anyukának kell "kiharcolnia".
Szia vica_m!
Én január végén szültem Kubicsek Tamásnál, és csak jót tudnék mondani róla. Biztatott, amikor már annyira kifáradtam, hogy kezdtem feladni. Úgy varrt össze, hogy másnap törökülésben ültem az ágyon (szerintem ez sem utolsó dolog). Minden nap rám nézett, utolsó nap még egy lelkizős beszélgetés is volt. Ha fogok még szülni, akkor csak vele/nála (és a választott szülésznővel). Amúgy Kubicsek Tamást az eddigi hallomások alapján vagy nagyon szeretik, vagy nagyon nem, de ez inkább a személyiségére vonatkozik. Sztk-ba és magánrendelésre is jártam hozzá.
A Bajcsy szerintem nagyon jó, kivéve a csecsemősöket... csak rájuk hallottam panaszt...nekem sincs velük (nagyon-nagyon nincs-90%ban) jó tapasztalatom, de ezt leszámítva mindenki rendes, kedves, segítőkész.
Szia Vica!
Én májusban fogok a Bajcsyban szülni. Kubicsek nem az orvosom, de sok ismerősöm jár hozzá,gondolom annyira nem lehet rossz.:) Annyit tudok mondani,járok szülésfelkészítő előadásokra, a kórházba és nagyon szimpatikus amiket elmondanak(természetes,zavartalan szülés hívei) valamint körbevezettek már a szülő-és vajúdószobákon, azok is nagyon korrektek voltak, mindenféle alternatív lehetőséggel felszerelve!
Hát a rákszűrés miatt még lehet kapok egy nagy lecseszést tőle:( Egy éve volt rákszűrésem egy idióta doki akkor vette le mikor 5 hetes voltam és bementem,hogy barnázok. Levette onnantól már véreztem és vesztettem:(
Elmondtam ezt Mosonyinak,azt mondt akkor a 12hét után csináljuk,de akkor is barnáztam egy hétig most,hát a fene sem mert szólni:(