Budapesti István kórházban az ultrahangra bejöhet az apuka is? Írjatok légyszi tapasztalatokat! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Itt sok mindent megtudhattok az István kórházról! :)
Anian, szerintem itt nézz körül!
Amikor még én voltam uh-on, és nem a saját orvosomnál, akkor 300Ft-ot kértek el egy képért.
Vicuske, boldog babavárást kívánok! :)
Sziasztok!
Szült valaki mostanában Dr. Siklós Pál-nál?
Bármilyen tapasztalatot szívesen vennék!
köszi!
Szia! Én az Istvánban szültem, csak pozitív dolgot mondhatok róla.Külön szobában voltunk, senki nem zavart. Apuka is ki-be járt, ahogy kedve volt.
(Illetve a kitolási szaknál én küldtem ki,a vajúdásnál és utána is azonnal ott volt) Hagytak egy kicsit hármasban minket... Szóval szuper volt.Szerintem szülésznőt választani érdemes, mert végig Ő kínlódott velem. Imádom az orvost is, de hát Ő csak a kitolási szakra jön.2 éve volt az orvos 110.000.- , szülésznő 30.000.-+ ajándék, de biztonságban tudtam magam és a babát is és ez minden pénzt megér.
Sajnos nem tudom mennyit kérnek a képért,de szerintem pár száz ft-ot max.
És igen,fogadott dokinál azért nem kell fizetni,mert neki fizetsz.De ad annyi képet,amennyit csak akarsz.
Telefonnal nem tudsz képet csinálni,mert azt úgy nyomtatják ki.
További ajánlott fórumok:
- Melyik Budapesti kórházban lehet császárnál bent a műtőben az apuka?
- Minden kórházban térítésköteles a koponya-és hasi ultrahang a babáknál?
- Melyik budapesti kórházban érdemes ikerszüléshez orvost fogadni? II. SOTE vagy Bajcsy-Zsilinszky?
- Dunaújvárosban hol van a 30. heti ultrahang? Úgy hallottam, az már nem a kórházban, hanem a fehér sztk-ban van.Igaz ez?
- Tatabányán a Szent Borbála Korházban odaadják a 12, heti ultrahang felvételt?
- A szekszárdi kórházban hogyan működik a 4d-s ultrahang?