Melyik Budapesti kórházban lehet császárnál bent a műtőben az apuka? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én a Péterfybe szültem augusztus végén,sima szülés volt,de császárnál bent lehet az apuka.A dokival nem voltam elégedett,de ha valaki akar egy nagyon jó szülésznőt,szivesen mondok egy nevet.
Alapítványi szobáról annyit,hogy nem működött a mikro,kosz volt,a zuhanyzóba fél óráig engedtem a vizet,mire melegvíz jött.A végén kaptam egy csekket,ha akarom befizetem ha nem nem.Nem kötelező!!Nekem is azt mondták,hogy 5000 ft/éjszaka,de nem!
Nekem is ez a véleményem a péterfy-ről :)
4 hétig feküdtem a szülészeten,megfordult a szobámban jó pár doki,de talán 2-t ha tudnék mondani,aki nagyon nem volt szimpatikus.És nekik sem a szakmai hozzáértésükkel van baj.
Sajnos a nevüket nem nagyon tudtam megjegyezni,így véleményt sem mondhatok.Képről jobban menne :)
Kia,Zacher tényleg nagyon jó.Meg még sokan :)
Az én orvosom Dr.Zacher Pál főorvos
Aki még nagyon jó Dr. Kiarash Bahrehmand (Dr. Kia)
Nekem nagyon szimpi még Dr. Győry Attila főorvos és Dr. Domokos Tamás szakorvos
Egyébként még rosszat nem hallottam a Péterfy-ről. Nővérem 7 hónapja szült ott Dr.Kiánál, Sógornőm pedig 4 hónapja ugyancsak Dr.Kiánál .Mindketten nagyon elégedettek.
A szülőszoba barátságos,hangulatos..(zene,füstölő) a szülésznők imádnivalók :) és lehetőség van alapítvány szobára,ami 5000ft/éjszaka és ott bent van zuhanyzó,wc,tv,pelenkázó,hütő és csak te vagy!
A nagy fiamat még a rókusban szültem anno,és ott bent lehetett,szerintem jó volt,nekem legalábbis megnyugtató.Azt hozzá kell tenni,hogy életmentő császár volt,mint rám,mint a babára nézve.
A kislányomnál is muszáj volt a császár,mert a heg túlságosan elvékonyodott,és a vérnyomásom se volt jó, őt már a Sote2-n szültem,ott sajnos nem jöhetett be.
A férjem szeretne harmadik gyerkőcöt is,és szeretném ha bent lehetne,megjegyzem ő is:)
A Péterfi-t nem ismerem,jó dokit is tudnátok ott ajánlani?
További ajánlott fórumok:
- Margit Kórházban szülni
- Budapesti István kórházban az ultrahangra bejöhet az apuka is? Írjatok légyszi tapasztalatokat!
- Melyik budapesti kórházban érdemes ikerszüléshez orvost fogadni? II. SOTE vagy Bajcsy-Zsilinszky?
- A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban van szülésfelkészítő, ill. császárnál bent lehet az apuka?
- Sziasztok! Szült már valaki Szentiványi Zoltánnál a budapesti János Kórházban? Ha igen, mi a véleményetek róla?
- Prick-tesztet melyik budapesti kórházban végeznek? Dél-pesti (Jahn Ferenc) kórházban?