A szekszárdi kórházban hogyan működik a 4d-s ultrahang? (tudásbázis)
Szia!
A 28. héten voltunk. Ez egy teljesen külön uh. A kötelező uh-ok a kórházban délelőttönként vannak, a 4D-s hétfő, kedd, szerda délután, ha jól tudom. A Medi-Centrumban is délutáni időpontot adnak. Egyébként a 28. héttől ajánlják, akkor már elég szépen látszik az arca.
Remélem tudtam segíteni!
Kati
Szióka!
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor voltál a babáddal uh-on, a kötelező időpontok valamelyikén vagy egy köztes időpontban?
Szióka!
Köszi, hogy válaszoltál!
Üdv Viki
Szia!
A szülészeti ultrahangnál csinálják a 4d-s uh-ot is az ambulancia mellett. 1 ember biztosan be mehet veled, de én már láttam olyan anykát is, akivel apa mellett még egy (gondolom) barátnő is be ment. Pár hete egyszer láttam egy felvételt pár pillanatra, elég jónak tűnt. Élesbe még nem próbáltam. Az előző babóval mi a Medi-Centrumban voltunk, igaz ott 15ezer. A mostanival viszont kipróbáljuk a kórházit.
Láttam a szülészeten Szekszárdon kitéve egy papírt, hogy 9000 forintért lehet menni 4d-s uh-ra, de semmi mást nem tudtam róla kideríteni! Bejöhet e az ember párja, hol van helyileg!? Ha valaki tudna erről írni valamit azt megköszönöm!
Üdv mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Budapesti István kórházban az ultrahangra bejöhet az apuka is? Írjatok légyszi tapasztalatokat!
- Minden kórházban térítésköteles a koponya-és hasi ultrahang a babáknál?
- Dunaújvárosban hol van a 30. heti ultrahang? Úgy hallottam, az már nem a kórházban, hanem a fehér sztk-ban van.Igaz ez?
- Tatabányán a Szent Borbála Korházban odaadják a 12, heti ultrahang felvételt?
- A MÁV Kórházban a Dózsa György út felől megközelítve merre található az ultrahang?
- A MÁV kórházban a 18. heti gentikai ultrahangon van lehetőség arra, hogy ha viszek pendrive-ot megkapom a felvételt?