A legfélelmetesebb film amitől napokig hatása alatt voltál: (beszélgetős fórum)
Vannak még csodák
Olyan 10-11 lehettem, mikor elvittek rá a moziba. Lezuhan egy repülő a dzsungelben, egyetlen túlélője egy nő. Egy zacskó cukorral húzza ki majd egy hónapig (ha jól emlékszem), mire rátalálnak a bennszülöttek. A sebeiből a kukacokat a gyűrűjével szedi ki...
Nagyon nyomasztó volt.
felnőttként: after life... mai napig nem tudom eldönteni, hogy tényleg gyilkos volt e a gyilkos. Én általában annak vagyok a hatása alatt napokig, amelyik nyitott kérdéseket hagy
a hegy gyomrában.... gyerekként néztük, vasárnap délelőtt ment a tévében
Húúú, az tényleg rázós volt. Én egy hétvégén láttam, amikor bemutatták, emlékszem másnap kirándulni mentünk a férjemmel, és a frász kitört a Pilisben...:-)
A szomszédomnak is,és ajánlotta mnézzem meg,mert tök jó.:) 10percig bírtam:))
Ezeket én is láttam.jók.Eszembe jutott aZ Ideglelés c.film. moziban láttam,és utána gyalog mentem haza.na,az para volt:)attól a filmtől még most is fel áll a szőröm.
Sziasztok. Én mostanában eég sok thriller, horror filmet néztem meg és ezek inkább elgondolkodtatóak voltak és nem azért gondoltam rá mert annyira felkavart hanem mert elgondolkodtatott. Ajánlani tudom: 23-as szám(Jim Carrey), Azonosság (John Cusack), 1408 (John Cusack)
A fürész a kedvenc filmem & már nagyon várom,h láthassam a 7. részt.
A furesz -hetekig a film jar a fejemben miutan megneztem
Napokig képtelen vagyok bármiféle filmnek, könyvnek a hatása alatt állni, de az Árvaház című spanyol film aznapra ellátott gondolkodnivalóval.
Harag 1-2. Nem napokig,még évek múltán se szeretek rá visszagondolni. Rémálmaim netovábbja.
És még egy. Ettől nem féltem, de végig bőgtem.
A címe, h Welcome. Ez egy 2009-es francia film, úgy szedtem le a netről angol felirattal, nem tudom, h vetítették-e nálunk. Egy kurd bevándorlóról fiúról szól, aki azért utazik több 1000km-t, hogy Calais-ból átússzon Angliába, ahol a szerelme él, és úszóleckéket kezd venni...
Sziasztok!
Nekem eszembe jutott egy '80-as években vetített (talán) svéd sorozat, az volt a címe, h Örvény. Tizenévesen teljesen beparáztam a könnyezőszemű babáktól, meg a fehér ruhás asszonytól, aki a tóparton rohangált. Emlékeztek? Ma thrillernek neveznénk, akkor tv-film volt, csak így szimplán.
Schindler listája (remélem jól írtam)na ezt amikor előszőr láttam,napokig rosszul éreztem magam.komolyan megviselt.
Régebben volt nálam egy kazi, az volt a címe hogy: A halál pillanatai. Nem volt semmi története, féligmeddig amatőr felvételekből összevágott film volt és különböző emberek kölönféleképpen bekövetkezett halálát mutatta be. Attól kezdve hogy a vadasparkban széttépi a medve az embert, mert ő a kezéből akarta etetni, a villamosszéken át, a vonatbalesetig ott minden volt.
a Fűrészt mai napig nem merem meg nézni egyik részét sem, olyan hátborzongató
Az Átkot nem bírtam végignézni
Ami számomra inkább borzasztó volt mint félelmetes,az a Hostel.Napokig a hatása alatt voltam.
a kannibál holokauszt nagyon utálom,mert kinozták,ölték benne az állatokat lásd a teknősbéka szenvedését iszonyú....borzasztó
Nekem az Árvaház volt ami úgy jobban megrázott :S Még napok után is ezen járt az agyam..... Szerintem dúrva film. Így a végén is csak ültem és mondom ba...meg ezt nem hiszem el...... Utána talán az Árva ami megragadt, azután pedig így a Hetedik ami eszembe jut.
basszus, rossz helyre írtam! A nagy hal a szerelmes filmekhez ment volna csillunak! :)
Megvan dvd-n, de már legalább 5 éve nem láttam... :O
További ajánlott fórumok: