Várom az esőt! Tőlem eshetne napokig! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nyilván nyáron jobban várta mindenki a nagy aszály miatt.
De úgy gondolom most is szükséges még ha nem is valami felvidító ez a novemberi szürkeség.
És akkor mit ennél??? Víz nélkül nincs élet!
Egy idő után se enni,se inni nem tudnál!
Nos,ide keletre megint nem jutott belőle csak egy minimális.(kb.5 perces zápor)
Nullával egyenlő!
Nálunk esett éjjel kb. 10 mm, és most megint elkezdte...
Eddig örülök, csak felhőszakadás ne legyen, pláne jég !
Nálam jövőre lesz új eperágyás, de most is pótolni kell néhány kiégett tövet. Erre a célra mindig nevelek tartalék palántákat.
Délig látszik a radaron hogy itt még esni fog. El is maradt a reggeli gyaloglásom, nem tudom pótolhatom-e még ma.
Leginkább már csak a fáknak segít, meg az őszi ültetésnek. Minden másnak sanyi.
Ilyenkor kellene átültetni az epret. Az Eperland, ahová jártunk éveken át szedd magad keretében, idén befejezte. Pedig ezt a szikkadt nyarat még nem is tudhatta előre.
Én itt Balatonvilágoson lezárnám az ügyet.
Eddig azért nem tudtam megásni a retek ágyását mert szikla kemény volt a föld, most meg jó ideig a sár miatt nem tudom. Örülnék ha hó végéig elvethetném a retket, mert kiszolgálna egész télen.
Küldök felétek is egy kis esőt🌦☁🌩, mert nálunk már sok esett, napsütésre nem számíthatunk, de nem is bánom.
Most is l8 fok van!!
Nálunk éjjel 2 óra óta kisebb-nagyobb megszakításokkal szakad az eső, dörög-villámlik!🌦☁🌩
Remélem jég nem lesz!!🤔
Holnapra sok helyre mondta az esőt.
Lehet ott is esni fog .
További ajánlott fórumok:
- Hogyan eshetnék teherbe? Több, mint fél éve nem sikerül.
- A legfélelmetesebb film amitől napokig hatása alatt voltál:
- Gyökérkezelés: amíg végleg kész nincs, addig napokig nincs betömve az a fog? ott addig egy lyuk tátong?
- Mit tennél, ha valamelyik családtagod elmenne külföldre koncertre, vagy disco-ba, és napokig nem jönne haza, életjelet sem adna magáról?
- Gyökérkezelés után, napokig tartó elviselhetetlen fájdalom. Mennyire általános?
- Mikor fogpótlást csináltattál, mennyire zavart, hogy lecsiszolt fogakkal kellett mászkálnod napokig?