Hogyan eshetnék teherbe? Több, mint fél éve nem sikerül. (tudásbázis)
Sziasztok lányok
Kinga vagyok 23 éves és sajnos 2 éve nem esek teherbe
Inzulinrezisztens és PCOS-om van
Tudna valaki nekem ajálani valamit ?
adj a párodnak boldogság hormont ;) és sokáig minden nap szeretkezni ;)
csoki,ginzeng,fürjtojás nyersen 10db koktélba ;)!!!!
Nagyon akartam.... "testestül-lelkestül".
A Drága Dokim javaslata volt, hogy engedjem el magam, s csak arra gondoljak, hogy BABÁT akarok Nekem is nehezen jött "össze"
Szurkolok Nektek :) NAGYON
Persze olyan is van, hogy öröklött állapot,stb...:( Dokim szerint
keresétek meg Szabó Szigfridet állitólag már 150 nőnek segitett kb 3 hete volt vele beszélgetés a tv-ben
ugy tudom BUDAŐRSÖN rendel
Szia!
Elküldtem priviben, mert volt már akinek szúrta a szemét, ha itt osztottam meg az infót!
Sziasztok!
Mi lassan 10 éves házasok vagyunk, de még mindíg nincs babánk. Ki vagyunk vizsgálva tetőtől talpig mind a ketten.Az orvosok szét tették a kezüket, és azt mondták, hogy nem tudják miért nem jönn.Voltunk mesterséges megtermékenyítésen is, de nem sikerült. Nem kívánom senkinek, hogy miket éltünk át.Mostmár ott tartunk,hogy nem foglalkozunk vele.Ha jönni fog akkor nagyon fogunk neki örülni, ha nem jönn akkor meg kénytelenek leszünk belenyugodni.
Ajánlom a figyelmetekbe a www.babatervezők.otthona .net oldalt.Nagyon sok hasznos információ van rajta.
Miután elolvastam, pontosan mi ez, egy fórumon érdeklődtem utána, hogyan lehet kiszámolni ezeket a napokat. A www.astro.com oldalon angol vagy német nyelven megnézheted. Ennél pontosabb információt is kaptam egy asztrológustól.Mivel a Jónás-módszer alapja a Hold állása, dr. Jónás Jenő is a babilóniaiak, ősi népek tudása alapján dolgozta ki módszerét. Az asztrológus órára pontosan megadta, mikor vannak a termékeny időszakok, sőt, mikor lehet fiú-lányra számítani.
A homeopátiás szereket is tudom mindenkinek javasolni, pl. Gynex.
:) Tényleg vannak ilyen helyek! Egy újságban olvastam, hogy egy kevésbé civilizált helyen a falu nőtagjai, ha nem akarnak gyermeket, és kimarad a mensesük, kiülnek a falu határába a sziklákhoz, és ez bejön, nemzedékről-nemzedékre... Tehát akkor kell, hogy legyen olyan hely, ahol ez "fordítva" működik!
Egyébként hol dolgozol? Van felvétel? :)
A jónás módszer az egy második "peteérést" mutató dolog. Ill. hosszú lenne elmagyarázni de a hold állásából és egyéb tényezőkből meg lehet tudni, hogy azon a bizonyos középidőn kívűl mikor kell még együtt lenni ahoz, hogy baba legyen. Én hiszek benne és visszaszámoltam sok dolgot és tényleg bejöttek a számítások.
Ha jobban érdekel téged a téma akkor menj be a Babák és Mamák címszó alatt a teherbeesés pontba és ott találsz egy fórumot a jónás módszerről.
Egyébként még nincs babó, de remélem nem lesz sokáig ez a hírem, ugyanis most nemsokára megyünk Balcsira 10 napra és hátunk mögött hagyva a zűrös hétköznapokat beleadunk mindent.
Szia Dia1!
Ismerem Livikét, nagyon jó a módszere, csak kitartás és rendszeresség kell hozzá.
Persze ő még a mazdazdán étkezést is preferálja a tornát kiegészítően, de az nagyon kemény dolog.
Van a neten honlapja is Livinek, ott gondolom naprakészek az információk.
Egyébként Lívia önmagáért beszél, egy CSODA NŐ, a két lábon járó akarat és elhivatottság, mellette csupa szerénység.( vmint abszolút nem anyagias!!!, ami manapság ritka kincs!)A tudás amit megszerzett elismerésre méltó és hiteles.
Rám nagyon pipa, mert, hogy nem vagyok elég kitartó, hogy kifogások mögé búvok, stb. Ő így látja, lehet, hogy neki van igaza, vagy jobb esetben, kettőnk között lapul az igazság.
Dia, ha még nem érted el célodat, vagy csak a folyamatos egészséges életre vágysz, feltétlen legyél különb nálam, járj rendszeresen a Líviához, csak segíthet, minden szinten.
Monroe
Na, akkor üdv a fedélzeten! Mi is várjuk már, hogy legyen gólyahír. Eddig sajnos semmi. Sajnos, én átlag három havonta összeszedek valamiféle húgyuti fertőzést, ami igencsak hátráltatja a fogantatást. Korábban igencsak súlyos volt, kihatása volt a vesemedencére, méhre. Szenvedtem már méhgyulladással is emiatt. Ilyenkor gyógyszerek, kúpok stb. És persze rettegés, hogy hová húzódik fel, és mivel fogok szenvedni.
Most, hogy rendszeresen(kb 6 hetente 1 hétig) iszok medveszőlő teát (fúj, de azért mégiscsak hálás vagyok neki)sokat javult a helyzet.
Van valakinek hasonló tapasztalata?
szia.
Hát eddig még semmi hír, de remény az sok.
Most éppen kipróbáljuk a híres Jónás módszert. Kíváncsi leszek az eredményre.
Bár pont akkor van Jónás napom amikor éppen meg fog jönni, és ezáltal egy kicsit hitetlen vagyok, de kiderül mi lesz. Elvileg holnap kell megjönnie. Remélem nem fog.
Szia!
Mi a helyzet nálatok?
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk több mint 20kg-ot életmódváltással egymást támogatva!
- Több mint fél éve viszonyom van egy munkatársammal és nem...
- A megadott tárgyból színe vagy mintázata neked vagy a családodnak milyen színű? - Amikor több is van, ami legjobban tetszik vagy akár mind.
- Több mint 1éve próbálkozunk
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Akik már több mint egy éve vágynak Babára!