Mi volt eddig a legfélelmetesebb rémálmod? (beszélgetős fórum)
Én most éjjel megint iskolába jártam, és nem írtam házi feladatot, úgy vártam a a tanárt.
Nem kívánom senkinek...
Húúú,ez se rossz! Én háborúról még nem álmodtam,de olyanról igen,hogy fegyveres emberek akartak bejönni a házba,de találtunk egy titkos járatot a pincébe,ahova el tudtunk menekülni! Ők nem találtak ránk,de nem akarták elhagyni a házat,viszont hálistennek felébredtem,mielőtt még tényleg megtaláltak volna...
Álmodtam olyat is,hogy egy sorozatgyilkos rettegésben tartotta a várost,arrafelé gyilkolt,amerre akkoriban laktunk.Aztán végül sok áldozat után elkapták,épp a házunk előtt ólálkodott,már hozzánk akart volna bejönni,és amikor a rendőrök elkapták,kimentünk megnézni,és azt mondták,hogy a gyilkosnál találtak egy halállistát,ahol feketével voltak felírva a nevek,és akiket megölt,annak a nevét piros tollal kihúzta.A soron következő név az enyém volt....
Óóóó, háborúkról én is álmodtam már rémeket nem egyszer.
Sétáltam egy szántóföldön valahol az Isten háta mögött, sehol egy ember, sehol egy növény. Egyszer csak odaértem egy kis templomhoz, ami tiszta fekete volt belül a koromtól. Az épületben semmi sem volt, csak a kormos falak. Felnéztem a templom tetejére és láttam egy harangot, aztán magától megszólalt. A következő jelenet már az volt, hogy egy téglalap alakú épületben vagyok, 4-5 tank körbe körbe ment, és nagyon zajosak voltak. Kiabáltam a németeknek, hogy adjatok már egy fegyvert, itt vannak az oroszok! Aztán kimentem az épületből és egy kerítés alján át akartam bújni, de beakadtam. Aztán amikor hátam mögé néztem, azt láttam, hogy mögöttem áll egy tank, és farkasszemet nézek az ágyújával. Jött egy hatalmas gépszörny, hidraulikus karok nyúltak ki belőle, felemelte a tankot és beledobta a mocsárba. Aztán örültem, hogy "megmenekültem" mire a másik pillanatba fejbe lőttek. Odanyúltam az ujjammal a sebhez, és közbe azt kérdeztem magamtól, hogy nem kellene most meghalnom? Hisz fejbe lőttek. Aztán fölmásztam az egyik katonai teherautóba és elindultam vele. Mellék utcákba vezettem, de egy idő múlva azt vettem észre, hogy nem is én vezetek, hanem a gép megy magától. Egyszer csak azt látom, messziről, hogy 2 kisgyerek krétával rajzol az úttesten és nem hallják, hogy jövök. Próbáltam kormányozni fékezni, de nem tudtam, a duda nem működött, nem tudtam hangosan kiabálni. Aztán azt éreztem, hogy átmentem rajtuk:(
Utána ébredtem föl.
Hihetetlen mennyire rosszul éreztem magam, rendesen sokkot kaptam. Mikor fölriadtam össze tettem a két kezem, hogy jajjj de jó Istenem, csak álom volt.
További ajánlott fórumok:
- Meddig voltál fent az éjjel?
- Mi volt a legkülönlegesebb keresztnév aminek a viselőjével eddig találkoztál?
- Mi volt eddig a legnagyobb szerelmi csalósásod?
- Mi volt eddig a legdurvább, legnehezebben megbocsátható mondata/tette a (volt) párodnak?
- Szokott rémálmod lenni?
- A legfélelmetesebb film amitől napokig hatása alatt voltál: