A keményítő napon kívül is lehet zöldséget enni? Milyet? (tudásbázis)
Sziasztok!
En is elkezdtem ezt a dietat, meg soha nem csinaltam de sok jot hallotam rola, es anno a munkatarsaim is sokat fogytak tole. Nekem 20 kilot kell leadnom, szules utan vagyok 5 honappal.
Kerdesem az lenne hogy huslevest kotelezo inni?
Vacsorara ugyanazt kell ennem mint ebedre? Vagy ehetek mast is?
Van itt egy fórum, szerintem több is, olvasgasd, többet fogsz tudni:
pl:"gyakori kérdés a 90 napos diétáról"
Szia!
Én is csaltam párszor, mégis hatásos volt a f.kúra. Van az úgy, hogy nem "illik" visszautasítani azt a sok finomságot.
Mit egyél a hús mellé? Ez a legjobb nap, nem lehet vele probléma. Sztem savanyúságot nyugodtan, vagy friss zöldségekből salátát, tojássalátát stb. Nyugi, fehérjenapon is ehetsz zöldséget. Én úgy tudom, csak nem párolva, főzve, sütve.
köszi a válaszokat! Azt tudom mit ehetek keményítő napon, azokkal nincs bajom, csak már azt nem tudom mit ehetek a hús mellé. Mert pl: káposzta? de ha megpárolom, akkor már az is keményítő?! Bár, mitől lesz benne keményítő, ha megfőzöm?? Elvileg a krumplit is azért főzik meg, hogy ne legyen benne olyan magas a keményítőtartalma.
Hát de ma nagyon nagyot vétkeztem :( Gyülölcsnapom van, anyukám töltöttkáposztát főzött. Én meg jól belekóstoltam a káposzta részébe. Kb 1 alma mennyiségnek megfelelően :S Na de letornázom. Bár már fogytam 5-6 kilót(mindig változik), de egy hete nem mozdul lefelé. :(
Csak keményítő napon ehető zöldségek:burgonya,bab,borsó,sütőtök,kukorica,lencse,gesztenye.
Ezen a napon eheted a többi féle zöldséget is,de az előbb felsoroltakat csak keményítő napon.
Keményítő nap: párolt zöldség.
Más napokon nyers zöldség, kivéve gyümölcs és víznapon.
További ajánlott fórumok:
- Keményítő napon mit lehet enni?
- Kilencvennapos diétán, keményítőnapon a zöldségfélét mért kell mindenképpen főzve enni? Nyersen mért nem szabad?
- Köles, gersli, bulgur, kuszkusz. Szénhidrát vagy keményítőnapon lehet enni?
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?
- A 90 napos diétánál popcornt mikor ehetek? Keményítő, vagy szénhidrát napon?
- Keményítő napon lehet rizst enni?