A feledékenység... (beszélgetés)
:))
Egyszer kávét akartam főzni (nagyon reggel volt még), víz a kávéfőzőben, rendben, aztán cukrot tettem bele kávé helyett... cukor ki, kiöblít, kávé bele, rendben, aztán csak azt vettem észre, hogy a kávésdobozzal a kezemben állok a tűzhely előtt, és nem tudom, hogy mit csináljak vele... nem találtam a kávéfőzőt, sehol sem volt, pedig végignéztem a konyhában mindent... a kávésdoboz helyén volt a szekrényben :))))
Én láttam egyszer egy slusszkulcsot az autó csomagtartójának a zárjában. Kihívtam a rendőröket , megvártam őket (mert azt az autót is nagyon nézte valaki, ezért is tűnt fel nekem), és ők intézkedtek.
De nem vártam meg, elmentem. De a rendőrök megköszönték nekem.
Arról mindig tudok mesélni:)
Nem tudjuk a pincénkben tárolni a krumplit, mert túl száraz, anyósomtól hozza a férjem.
Egyszer mondtam neki, hogy elfogyott itthon, holnap főznék.
Másnap kimegyek a garázsba(az autó nem ott van:)),
sehol semmi. Kiderült, hogy a csomagtartóban hagyta a férjem, elfelejtette kivenni előző este.
Biztosan nem fázott egész nap a parkolóban a férjem munkahelyén. Világlátott krumplit kaptam aznap este:)
volt már ugy,hogy valami fontosat netán valakinek valamilyét elfelejtettétek és ebből lett a konfliktus???esetleg a zsemetet elfelejtetted a kukába dobni és netalán az autó csomagtartójában landolt???...esetleg a kulcs az autó zárban maradt a belváros kellős közepén???én velem már elő fordúlt,szerencsére észre vettem,de egy pasi már erősen nézegette magának,nem tudni mi volt a cél...vissza adja vagy elcsórja a kocsimat...ez már nem derül ki,szerencsére....
ha volt már vicces vagy kínos sztorid,akor ne habozz,ird meg nekünk...meezy
További ajánlott fórumok:
- Idős kutyus lehet feledékeny, szórakozott?
- Túlzott feledékenység 30 évesen. Normális dolog?
- A feledékenység ellen lehet valamit tenni? Lehet valahogyan edzésben tartani az emlékezőkénket?
- Normális dolog, ha a nő a terhessége, szülése után sokkal feledékenyebbé, szétszórtabbá válik?
- Depresszió, búskomorság, feledékenység, koncentrálási zavarok.
- A feledékenység mikortól számít betegségnek?