Depresszió, búskomorság, feledékenység, koncentrálási zavarok. (tudásbázis)
igen, igazad van, ezen senki nem tud segíteni, csak az ember önmaga tudna, de ha nem megy
csak a z a baj, hogy mikor már nagyon elmélyül ez a z állapot,a kkor már önmaga se
Nagyon nehéz megfelelő pszichoterapeutát találni.
Aki jó az egyik betegnek, az a másiknak nem.
Évekig azt hittem, hogy depressziós vagyok, de a párom testvére pszichiáter, és ő hozta fel, hogy valószínűbbnek tartja a személyiségzavart, amihez inkább társul a depresszió. Igaza lett.
én már voltam orvosnál
kaptam antidepresszánst 2-t, de abbahagytam mellékhatás miatt, és nem is hiszek ezekben a gyógyszerekben, mert már amit régen szedtem azok se használtak
Nem ismerlek, és orvos sem vagyok.
Nálunk a vezető pszichiáter szerint nincs olyan, hogy egyféle személyiségzavara van valakinek, hanem kevert formában jelentkeznek.
Tudom,hogy hihetetlen,de mindenki EZT hiszi,aki ezzel a problémával küzd! L@c@rt sem ér a gyógyszer,ha nem AKAROD!Csak elengeded magad,és várod a csodaszer hatását! Nincs csodaszer,nem létezik!!! Az egyetlen csodaszer az AKARATOD!A mankó hozzá a gyógyszer...Egyenlőre semmifajta meditációs vacak nem fog segíteni..De ha pl.elindulsz,és futsz egy kicsit,lassan,közben átgondolva a "dolgokat" az igen..
De akarnod kell...Nagyon-nagyon erősen akarnod..Nem elég mondani,hogy:De hát én akarom...Mindenki akarja! Ha igazán akarod,akkor sikerül.Nincs kivétel! Sikerülhet bárkinek,aki akarja.De az elején kell a gyógyszer.Ezért sokan letámadnak majd,de akkor is kell.Utána pedig elkell hagyni.
köszönöm, tudom, h ezt kéne tennem, de nem megy, pedig mindenki ezt mondja, de aki nem volt ilyenbe nem tudja milyen
halálos
Tele van az élet veszteséggel, szomorúsággal. S ezt nem megúszni kell, mert nem lehet, hanem átminősíteni.
Tekints másként a világra,mint eddig tetted,változtasd meg önmagad,lassan de biztosan....menni fog!!
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Egy kedves szó a depresszió ellen
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Szülés utáni depresszió 2014
- Mindent elvesztettem a depresszió miatt