A cicám vemhes, milyen jelek vannak, ha már nagyon közel áll az elléshez? (tudásbázis kérdés)
reméljük nem lesz gond velük!
amúgy az indexen van egy nagyon hasznos kis topik, ahol állatorvos válaszol a cicás kérdésekre, esetleg ha oda fel tudsz tenni egy fényképet a cicák szeméről, meg tudnák neked mondani a szakértők, hogy ez így rendben van-e. (de NE vakuval készítsd a képet, hanem napfényben)
itt találod a fórumot:
(remélem nem törli ki a moderátor:))
kinyílt a kiscicák szeme ^^
de olyan mintha az a szürke hályog lenne ráhúzódva,ez természetes? vagy vakok lettek a picik?
Majd kiderül,1 biztos, a fehérségét örökölték :))
Hát remélem olyan aranyosak lesznek mint most ^^
azt szokták mondani, hogy a kék szem jár együtt a süketséggel. elvileg ha egyik szeme színes, akkor arra a fülére kellene hallania. sajna ez a fehér cicáknál előfordul:(
remélhetőleg a kicsik nem örökölték:) de az egészen biztos, hogy nagyon szépek lesznek!!!
kicsit korai, de hát ez van.
felnevelni fel fogja tudni (ha van elég étele), az ösztönök azért működnek:)
kösziii:)))) annyira cukik a picik!! de az anyukájuk is nagyon szép!!!
ritka, hogy ennyi fehér cicus legyen egy rakáson :))) igazán szerencsés vagy!
sok örömöt a kiscicákhoz!
jajj de jó!! gratuálok!!!
esetleg képeket nem teszel fel róluk az adatlapodra?
hadd gyönyörködjünk mi is! :))
ohh. meglettek tegnap este a kiscicák :)
3 hófehér csöppség .. annyira édesek :))
Köszönööm^^
köszönöm :)
már nagyon várom hogy jöjjenek a picik :)
Sziasztok :)
na én csak annyit szeretnék kérdezni hogy a cicámnak nagy a hasa és a mellbimbói bepirosodtak kicsit megnőtt a hasa, akkor ő most vemhes? és kb. mennyi idős lehet?
Gratula az anyamacskának a kiscicákhoz :-D.
Tüneményesek.
Én nem a terhesség tényét vitatom, csak a teherbe esés időpontját. Valószínűleg jóval később történt az eset, mint amit figyelembe vettél.
Ravaszak ám :-D.
Szerintem nem jó akciót nézhettél végig :-DDD.
Ennyi idő alatt már mégegyszer szülhetne lassan :-DD.
nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mikor születnek meg:))))
remélem majd teszel fel képet a kiscicókról is:))
További ajánlott fórumok:
- A cicámnak nem tudom mi baja lehet nagyon szomorú nem csak mérgezett egeret ehetett vagy mérget?
- Eltünt két hete a vemhes cicám. Azt mondják elment szülni, majd előkerül, de én aggódom, hogy nem így lesz. Vajon elő kerül?
- Nagyon szeretem a cicámat és ő is engem. Úgy bízik bennem,...
- Holnap ivartalanítják a lány cicám....Most ivarzik, de megcsinálják a műtétet. nagyon aggódom érte...Mennyi ideig tart majd a lábadozása?
- Nagyon hullik a cicám szőre. Miért van ez?
- Két hete műtötték a cicámat, még mindig nagyon tág a pupplilája, ez mitől lehet?