A cicám vemhes, milyen jelek vannak, ha már nagyon közel áll az elléshez? (tudásbázis)
reméljük nem lesz gond velük!
amúgy az indexen van egy nagyon hasznos kis topik, ahol állatorvos válaszol a cicás kérdésekre, esetleg ha oda fel tudsz tenni egy fényképet a cicák szeméről, meg tudnák neked mondani a szakértők, hogy ez így rendben van-e. (de NE vakuval készítsd a képet, hanem napfényben)
itt találod a fórumot:
(remélem nem törli ki a moderátor:))
kinyílt a kiscicák szeme ^^
de olyan mintha az a szürke hályog lenne ráhúzódva,ez természetes? vagy vakok lettek a picik?
Majd kiderül,1 biztos, a fehérségét örökölték :))
Hát remélem olyan aranyosak lesznek mint most ^^
azt szokták mondani, hogy a kék szem jár együtt a süketséggel. elvileg ha egyik szeme színes, akkor arra a fülére kellene hallania. sajna ez a fehér cicáknál előfordul:(
remélhetőleg a kicsik nem örökölték:) de az egészen biztos, hogy nagyon szépek lesznek!!!
kicsit korai, de hát ez van.
felnevelni fel fogja tudni (ha van elég étele), az ösztönök azért működnek:)
kösziii:)))) annyira cukik a picik!! de az anyukájuk is nagyon szép!!!
ritka, hogy ennyi fehér cicus legyen egy rakáson :))) igazán szerencsés vagy!
sok örömöt a kiscicákhoz!
jajj de jó!! gratuálok!!!
esetleg képeket nem teszel fel róluk az adatlapodra?
hadd gyönyörködjünk mi is! :))
ohh. meglettek tegnap este a kiscicák :)
3 hófehér csöppség .. annyira édesek :))
Köszönööm^^
köszönöm :)
már nagyon várom hogy jöjjenek a picik :)
Sziasztok :)
na én csak annyit szeretnék kérdezni hogy a cicámnak nagy a hasa és a mellbimbói bepirosodtak kicsit megnőtt a hasa, akkor ő most vemhes? és kb. mennyi idős lehet?
Gratula az anyamacskának a kiscicákhoz :-D.
Tüneményesek.
Én nem a terhesség tényét vitatom, csak a teherbe esés időpontját. Valószínűleg jóval később történt az eset, mint amit figyelembe vettél.
Ravaszak ám :-D.
Szerintem nem jó akciót nézhettél végig :-DDD.
Ennyi idő alatt már mégegyszer szülhetne lassan :-DD.
nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mikor születnek meg:))))
remélem majd teszel fel képet a kiscicókról is:))
További ajánlott fórumok:
- A cicámnak nem tudom mi baja lehet nagyon szomorú nem csak mérgezett egeret ehetett vagy mérget?
- Eltünt két hete a vemhes cicám. Azt mondják elment szülni, majd előkerül, de én aggódom, hogy nem így lesz. Vajon elő kerül?
- Nagyon szeretem a cicámat és ő is engem. Úgy bízik bennem,...
- Holnap ivartalanítják a lány cicám....Most ivarzik, de megcsinálják a műtétet. nagyon aggódom érte...Mennyi ideig tart majd a lábadozása?
- Nagyon hullik a cicám szőre. Miért van ez?
- Két hete műtötték a cicámat, még mindig nagyon tág a pupplilája, ez mitől lehet?