Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nagyon szeretem a cicámat és ő is engem. Úgy bízik bennem,... fórum

Nagyon szeretem a cicámat és ő is engem. Úgy bízik bennem,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

14. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 20. 13:25
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
13. Ruslan
máj. 20. 12:11
Azt nem hinném tudná mi a nemed. De érzelmi szinten akár lehet úgy is nevezni, ahogyan írtad. Nekem is van egy fehér szőrű és nagyon szoros a kapcsolatunk.
12. l.luiselotte (válaszként erre: 10. - Timycat)
máj. 20. 11:57
6 hetesen kerül hozzánk, szintén kandúr, ugyanolyan a mintája, mint a Picikéé, távolirokona is. Picike ha önző is, de nem egy vadállat, remélem megszeretik egymást, minden elkövetünk ennek érdekébn. Az utóbbi időben úgy élt, hogy nem is látott másik macskát, nagyon ránkszokott és egy másik macska ha fiatalabb is, inkább hozzáillő társaság lesz, mint a fiam vagy én.
11. l.luiselotte (válaszként erre: 9. - Amaunet)
máj. 20. 11:50

Benti macska, 9 éve velünk van. Azért kicsit más a státusza, mint egy kutyának vagy a tyúkoknak. De mindenki

saját maga érzi.

Várom már én is, egy szimpatikus ügyféltől munkadijként kapom.

10. timycat (válaszként erre: 4. - L.luiselotte)
máj. 20. 11:47

Inkább a két cica viszonya lehet a komoly gond 😕

Nagyon figyeljetek a picire, míg összeszoknak. Egy ivaros kandúr nehezen viseli ha betolakodnak a felségterületére.

Nálunk az ivartalan "kandúr" is nyírt ki betévedt kismacskát 😔 igaz ő egy sziámi, tehát harcosabb az átlagnál. De az ivartalan, békés ragdoll lány is védi a területét, idegen macskától, kutyától és még embertől is. Jelenleg már csak 3 cicánk van, és nem szeretik egymást pedig 10+ éve együtt vannak, max. elviselik egymást, de néha elcsattan 1-1 pofon az aggok közt, korábban volt komoly bundatépés is. Pedig mindenkinek van bőven saját területe, sok elvonuló fekvő/búvóhely, több alomtálca, de a macskák "magányos farkas" típusok.

Én évek óta szeretnék kiskutyák, de a cicák miatt nem lesz, hogy ne boruljanak meg.

9. Amaunet (válaszként erre: 4. - L.luiselotte)
máj. 20. 11:37
A szeretetet megosztani? Erre még sosem gondoltam két macska, egy kutya és számos baromfi mellett.
8. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 20. 11:33

Általában elmondható, hogy aki állatot tart az szereti is azokat és gondoskodik róluk. A gondoskodás pedig azt hozza magával, hogy az állat ragaszkodik a gazdájához.

Ha egy állat anyukájának képzeled magad, hát...

7. l.luiselotte (válaszként erre: 5. - Dzsenniferkata)
máj. 20. 11:00

Kicsit azért félek és lelkiismeretfurdalásom van. Csak nem akartuk a macskánkat megfosztani a hasonló társaságtól.

Eddig gyerekből is, macskából kis egy volt, úgy érzem, hogy maximálisan helyt tudtam állni érzelmi téren

( fiamnak elmondtam ezen aggályaimat, férfilélek, no comment:

- szeretted volna ha lett volna tesód ?

- isten őrizz, rémálmában sem. De azért még egy macska jól jönne O)

6. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 20. 10:44
😸😻♥️
5. Dzsenniferkata (válaszként erre: 4. - L.luiselotte)
máj. 20. 09:46
Nem lesz nehéz, mert nagyon sok szeretetet tudsz adni a beírásaid alapján. 🐈🐈‍⬛
máj. 20. 09:33
Én is. ( pár hét múlva kapunk egy másikat is, komoly gondot okoz, hogy fogom megosztani köztük a szeretetemet)
3. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 20. 09:25
❤️
máj. 20. 09:19

Ez nagyon szép vallomás. 😍

Így vagyok én is a cicuskáimmal.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook