Nagyon szeretem a cicámat és ő is engem. Úgy bízik bennem,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Benti macska, 9 éve velünk van. Azért kicsit más a státusza, mint egy kutyának vagy a tyúkoknak. De mindenki
saját maga érzi.
Várom már én is, egy szimpatikus ügyféltől munkadijként kapom.
Inkább a két cica viszonya lehet a komoly gond 😕
Nagyon figyeljetek a picire, míg összeszoknak. Egy ivaros kandúr nehezen viseli ha betolakodnak a felségterületére.
Nálunk az ivartalan "kandúr" is nyírt ki betévedt kismacskát 😔 igaz ő egy sziámi, tehát harcosabb az átlagnál. De az ivartalan, békés ragdoll lány is védi a területét, idegen macskától, kutyától és még embertől is. Jelenleg már csak 3 cicánk van, és nem szeretik egymást pedig 10+ éve együtt vannak, max. elviselik egymást, de néha elcsattan 1-1 pofon az aggok közt, korábban volt komoly bundatépés is. Pedig mindenkinek van bőven saját területe, sok elvonuló fekvő/búvóhely, több alomtálca, de a macskák "magányos farkas" típusok.
Én évek óta szeretnék kiskutyák, de a cicák miatt nem lesz, hogy ne boruljanak meg.
Általában elmondható, hogy aki állatot tart az szereti is azokat és gondoskodik róluk. A gondoskodás pedig azt hozza magával, hogy az állat ragaszkodik a gazdájához.
Ha egy állat anyukájának képzeled magad, hát...
Kicsit azért félek és lelkiismeretfurdalásom van. Csak nem akartuk a macskánkat megfosztani a hasonló társaságtól.
Eddig gyerekből is, macskából kis egy volt, úgy érzem, hogy maximálisan helyt tudtam állni érzelmi téren
( fiamnak elmondtam ezen aggályaimat, férfilélek, no comment:
- szeretted volna ha lett volna tesód ?
- isten őrizz, rémálmában sem. De azért még egy macska jól jönne O)
Ez nagyon szép vallomás. 😍
Így vagyok én is a cicuskáimmal.
További ajánlott fórumok:
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Van egy férfi, azt hiszem, nagyon szeretem, a házassága ingatag, Kitartsak mellette, vagy felejtős?
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Felejtsem el, még akkor is, ha nagyon szeretem?
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?