Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem szeretem a nagyon fiatal, éretlen lányokat.... fórum

Nem szeretem a nagyon fiatal, éretlen lányokat.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3
tegnapelőtt 21:49
Attól függ hogy kinek mi számít érettnek. Valaki már akkor érettnek érzi magát amikor középiskolába a pad alól meghúzza a boros üveget, és meztelen képeket küld magáról a tanárának akit elcsábított. Valaki pedig majd csak akkor érzi magát érettnek amikor olyan arcot vág mint akit most fognak kivégezni, és abból áll a napja hogy meg akarja változtatni a pasiját és az anyját szidja. Egyik sem jó. A középút kell. Amikor valaki már felelősséget tud vállalni a családjáért. Nem kell érettnek tekinteni magára csak azért kifejlődött fizikailag mindene, de nem is feltétlenül kell túl lenni a klimaxon ahhoz hogy az legyen. Valaki fejbe amúgy se ugyanannyi idős mint látványra. Az meg hogy neked mi jön be, az egyéni ízlés kérdése. Olyan legyen mindig az igényed amit magadtól is elvárnál.
72. Violet18 (válaszként erre: 61. - Görögtánc)
tegnapelőtt 20:18
Inkább Rotshildnek 😅🙈
71. Violet18 (válaszként erre: 58. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 20:18
Itt inkább már túlérett nők vannak 🙈😅 ....elnézést 🥹
70. Amaunet (válaszként erre: 65. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:37

És tényleg! Azt mindenki érti, hogy problémáid vannak a nőkkel (ha fiatal, ha "érett").

A gondolkodásodat is értenénk, ha a gondolataidat konzekvensen tudnád közölni.

69. Regin_a (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:26
Nem csöppet hülyeség, habár annyi aberráltság van
68. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:22

Butuskák? Próbálkoztál már az MTA elnökénél?

Drága jóbarátom anyja ajánlotta ezt a fiának, amikor azt mondta hogy jó a csaj de buta

Persze sokkal vulgárisabb kifejezésekkel

67. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:56
Attól függ, ki vagy te. Ha egy negyvenes éves férfi, akkor ne leskelődj az "éretlen" 17 évesek között. Úgy panaszkodsz, mintha százával ragadnának rád.
66. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:25
A fiatalság az éretlenségnek nem szinonimája, ahogy az érett kor sem jelenti azt, hogy okos és/vagy komoly valaki.
65. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 63. - Görögtánc)
tegnapelőtt 12:24
A stílus az lehet gyerekes, a gondolkodás nem biztos hogy az, csak érteni kellene, de ha nem érted az rólad szól!
64. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 62. - Görögtánc)
tegnapelőtt 12:23
Bocsánat! :)
63. Görögtánc (válaszként erre: 56. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 12:18
És te érettnek vallod magad? Mert tudod, ez kétoldalú dolog. Mi is érezzük a felszínes, gyerekes szemléletedet.
62. Görögtánc (válaszként erre: 56. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 12:17
Ne öregíts ennyire, akkor még gondolat szinten sem léteztem.
61. Görögtánc (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 12:16
És szeretted volna, ha Herznek vagy Bauernek hívnak. 🤦🏻‍♀️
60. Archer84 (válaszként erre: 56. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 12:12
Hát, továbbra sem értem hogy minek ez a fórum, ha mindenkit leszólsz :) Legalább a profilneved vállalnád fel, lássuk már ki ez a tökéletes ember.
59. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 49. - Görögtánc)
tegnapelőtt 11:56
Te már csak tudod mennyit beszélek velük és mennyit értek belőlük! Mert te mindent tudsz, hisz "érett" nő vagy! 😂
58. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 54. - Archer84)
tegnapelőtt 11:53

"érett nőkkel vitatkozol, legalább látod hogy mire jutnál velük"

Ki mondta hogy őket keresem? Ha őket keresem, majd szólok!🤣

A biológiai érettség nem egyenlő az belső érettséggel!😉

57. vigyefene (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:52

Lehetne jobb ötleted is.

[link]

56. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 54. - Archer84)
tegnapelőtt 11:51
Hát ők azért még nem érett nők, tudod belül is annak kell lenni. Attól még hogy éltek a 70-es években, még érzem a gondolkodásukat.😉
55. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 49. - Görögtánc)
tegnapelőtt 11:49
Valóban így van! 🤣 🏆
54. Archer84 (válaszként erre: 52. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:49

A lényeg, hogy név nélkül véleményt nyilvánítottál, és nem tetszik, hogy másoknak más a véleményük :)

Pont az általad preferált érett nőkkel vitatkozol, legalább látod hogy mire jutnál velük :)

53. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 47. - Görögtánc)
tegnapelőtt 11:48
Hitleri időkben, II. világháború, SS katonák, németjuhászok és rottweilerek elől menekülve!
52. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 46. - Boldogzokni)
tegnapelőtt 11:46

"Így azt mondom, te csak ne is szeresd a fiatal lányokat, ők sem szorulnak az idősebb pasik szeretetére. Mivel nem butuskák, pont hogy helyén van az eszük!"

Oké! Szóval most elkámpicsorodtam, te érett, tapasztalt nő! :P

51. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 45. - Görögtánc)
tegnapelőtt 11:44

"már van, aki leszaggassa rólam."

Akkor én már lecsúsztam róla! 😋

"Tulajdonképp ez az egyéniség és az önmagamnak élés, hogy nem érdekel ki mit gondol, szerintem is ronda, de hordom, mert kényelmes.🤷🏼‍♀️"

Igen, ez valóban az! Ha tudod hol a határ az egyéni ízlés és a tömegdivat között.

50. boldogzokni (válaszként erre: 49. - Görögtánc)
tegnapelőtt 10:55
Pontosan így gondolom én is.
49. Görögtánc (válaszként erre: 46. - Boldogzokni)
tegnapelőtt 10:44
Ha ismerné őket vagy legalább lett volna alkalma beszélni velük, akkor nem alkotna ilyen buta véleményt. A felszínes ítélkezés könnyű, ez egy önnyugtató folyamat, hogy nem baj, ha nem kerül a közelükbe, úgyis tizenkettő egytucat mind.
48. semleges (válaszként erre: 38. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:43

"Lehet, hogy ők sem téged." - ennyit írtam. Látom érzékenyen érintett. De miért? Lapozz tovább.

Ez neked beléd állni és beléd rúgni? Oh, te szegény.

Kis érzékeny lelkületű. Csak neked szabad "nem szeretni", ha viszont ők sem az már sért. valamibe azért beletrafálhattam. Részemről ennyi.

47. Görögtánc (válaszként erre: 44. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:41
Akkor mikor éltél volna?
tegnapelőtt 10:40
Gondolom, messziről nézed csak őket. Nos, nekem van közelebbről is tapasztalatom: a mai fiatal lányok sokkal tudatosabbak, mint anno mi voltunk, mivel sokkal több információ éri őket, mint anno minket. Egyáltalán nem "egytucat" mind, kimondottan egyéniségek, természetesen nem 100 méterről stírölve derül ez ki. Gyakran 6-8 fiatal lány viselkedését is elég közelről látom és nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a mai világban gondolkodnak, fejlődnek. Így azt mondom, te csak ne is szeresd a fiatal lányokat, ők sem szorulnak az idősebb pasik szeretetére. Mivel nem butuskák, pont hogy helyén van az eszük!
45. Görögtánc (válaszként erre: 43. - Fórumnyitó (anonim))

Á, nekem nem is kell, hogy észrevegyenek; már van, aki leszaggassa rólam. 😁😁😁😁😁

Tulajdonképp ez az egyéniség és az önmagamnak élés, hogy nem érdekel ki mit gondol, szerintem is ronda, de hordom, mert kényelmes. 🤷🏼‍♀️

44. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 42. - Görögtánc)
Mert az már lehet hogy szélsőségesen a tömegekért volt, aki kilógott azt vitték. Én sem éltem volna akkor, ha engem kérdezel.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook