A bérkompenzáció kire vonatkozik? (Tgyás, gyed) (tudásbázis)
Állítólag a Magyar Közlönyben már benne van a kompenzáció igénylésének menete.
Hú, nálam is nagy a káosz... :( Igazából nem értem, hogy miért "jó" az, ha pl. az én esetemben csak gyásra jár. Akkor a "maradék" másfél év gyedre meg nem jár semmi?
Amikor született a 2. gyerekem, még szó sem volt arról, hogy ez lesz...
Féjeméknek most tartottak egy fél napos előadást belőle.
Ő úgy tudja, gyeden lévők nem vehetik igénybe.
A gyed kompenzációja teljesen más, arról még nem született döntés.
Én úgy hallottam, hogy bérkompenzáció csak azoknak az anyukáknak jár, akik családi adókedvezményt nem vesznek igénybe.
De nem esküszöm meg rá!
Ez a bérkompenzáció kire vonatkozik?
Én dec. 31-n még tgyáson voltam 2. gyerekkel, egészen február végéig tart, márciustól gyeden leszek. Ugyancsak a 2. gyerekre családi adókedvezményt igényeltem. Akkor nekem jár a kompenzáció? 1. szülés előtti bruttóm (2009) 126.000 bruttó volt.
További ajánlott fórumok:
- A hitelmoratórium vonatkozik ránk ebben az esetben?
- Milyen helyesírási szabály vonatkozik a -val -vel -re, ha a tulajdonnév: Széll Mirtill?
- Csajok, nők! Milyen gyakran szoktátok festeni a körmeiteket és milyen színűre? (Azok válaszát várom, akikre vonatkozik e kérdés)
- Kocsim kint állt a ház előtt, egy másik mozgó kocsi letörte a tükröt. Így is vonatkozik a 7 év szerencsétlenség ill. halál a családra?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- A rendőrök miért fordulhatnak meg záróvonalon még akkor is, ha nem jelzik a sürgősséget? Rájuk nem vonatkozik a jogszabály - miért nem?