Csajok, nők! Milyen gyakran szoktátok festeni a körmeiteket és milyen színűre? (Azok válaszát várom, akikre vonatkozik e kérdés) (tudásbázis)
Heti egyszer,ha sok a mosogatás,konyhai tevékenység és lekopik,akkor kétszer.
Most nyáron a nagyon élénk piros a kedvenc,esetleg vilàgosabb lila,ciklámen.
Télen tompább piros,és bordó.
Nude színekre ritkán vágyom.
Rettenetes nagy készletem van egyébként,van vagy 30-40 körömlakkom,még kék meg fekete is.
Mostanában havonta 1-2x.
Általában vmilyen nude szín, nyáron élénkebb is pl. menta zöld vagy fehér (már ha nem vagyok én magam is hulla fehér).
Mostanában télen: fekete csillogós, piros, rózsaszín, sötét lila
nyáron: Türkizes, fehér, bordó, piros
régebben minden nap
most éppen nincs kifestve még nem döntöttem el hogy milyen legyen ( RÓZSAszin és arany között ingadozok, eddig is jól nézett ki csak meguntam )
fiatal koromban mindig olyan szinre festettem, mint amilyen felső volt rajtam.
Heti egyszer
Hangulattól függ a szín
Ott nem szokott lenni.
Én azért szeretem a moyra lakkot, mert attól nem sárgulnak a körmeim, mint pl. az avonosoktól.
Hogyazistenbe nincs? Állítólag az összesbe vittek. :O
Hallod? Le se kopott azóta mióta felkentem. Pedig mindent csinálok ugyanúgy. Durva.
Nálunk nincs Auchan.
Esetleg DM, Rossmann?
A szeme se rebben. Attól viszont frászt kap, amikor mixelek. Mert nekem pl. a Catrice gél nagyon nem jön be. A Rimmel 60 sec viszont akár egy hétig sem kopik le, ezért a Rimmelt használom alapként és annyi Catrice-t🙃öntök bele, amíg meg nem kapom a színt, amit akarok, és így már tartós lesz.
De akkor is ezt csinálom, amikor nem igazán tetszik egy lakk színe, mielőtt megszabadulok tőle, kísérletezgetek.
Viszont nálunk a DM-ben nincs Essie.
Ah, le sem merem írni.... 50-60 között. Néhány hete kiselejteztem a nagyon régieket, de már megint tele a doboz. Kedvenceim a fekete, fehér, piros - nagyon élénk, Ferrari piros - de van zöld, többféle kék, sötétkék, világoskék, királykék, és viszonylag sokféle nude.
Nagy kedvencem a moyra gél look és sugar sand lakkjai. Mindig megfogadom, hogy leredukálom 3-4-re de nem megy. Ma is rám ugrott egy matt nude a DM-ben 🤗
Lássuk be, elmebeteg boltkóros leszek, ha körömlakkot látok. 🙃
Egyébként a hűtőben tartom őket, tényleg nem sűrűsödnek be.
piros, fekete, pasztell rózsaszín....
bár legtöbbször semmilyenre sincs kifestve, vagy csak átlátszó fedőlakkal.
Cca. 50 db lakkom maradt, ez még mindig sok szín és árnyalat. Régebben egy közepes ládáravaló volt, félévente átnézem, kidobálom ami beszáradt.
Évek óta nem festettem a körmömet, se kézen, se lábon.
Legutóbb húsvéti tojásfestéshez használtuk őket.
Korábban nem tudtam elképzelni a körmeimet lakk nélkül, képes voltam naponta manikűrözni, hogy színben menjen a ruhához, de belefáradtam a "pörfiktségbe". Évek óta se smink, se lakk.
Moyra gél lakkjaim vannak.
Rózsaszín, fehér, nude és olyan pöttyös (színtelen és átlátszó rózsaszín, amiben van csillámpor).
Hetente manikűrözök és is kilakkozom.
A lábaimat is hetente pedikűrözöm, de csak nyáron festem a lábkörmeimet, mindig ugyan olyanra, amilyenre a kezeimen.
Ja, és karácsonykor pirosra szoktam festeni és csillogó pöttyöket teszek rá.
Most a homeoffice alatt nem festem a körmeimet, pihiznek.
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen zöldségeket szoktatok veteményezni?
- Ti mennyit szoktatok fúszodni?
- Párotoknak szoktátok kézzel "végig" csinálni?
- Oda szoktatok figyelni a helyesírásra?
- Ti szoktatok turiba járni? Használt rucikat venni?
- Debrecenből jöttem Budapestre, de nem tudom megszokni ezt a zajt és a koszt. Ti hogy szoktátok meg?