A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is? (tudásbázis)
Köszi a felvilágosítást!
de mivel nem volt ebben a 2 napban licitálóm,sikerült töröltetnem.
Este 6-ra jönnek a kocsiért.
De jó tudni ha később el akarok adni itt valamit!
Szia!
ha nincs licitálód letudod venni a hirdetést,ha van, akkor sajnos a szabály az szabály!
Épp most vettem egy terméket a vaterán,közben a licit végére kiderült hogy máshol már eladta,jelzem a licitem után adta el!termékem nincs és egy negatívat kapott.Nem lehet olyan terméket feltenni,amit máshol is hirdetsz,illetve nem kötelezheted a vevődet,hogy érdeklődjön licit előtt meg van e még.
Sikerült,köszönöm!!!
Legalábbis válaszként ezt írta ki:Az Ön által kijelölt termékek lejárttá tétele megtörtént!
Jobb oldalon,kék színű sávban,és egy kis lefele nyilacska van.Ha rákattintasz,akkor legörget Neked több lehetőséget,köztük ezt is.
Kivéve,ha már van rá licit,bármelyik részről,akár a vateráról,akár a teszveszről.
Értethetően:-)
Csak a további lehetőségeket nem találom!!!
Ez pontosan melyik oldalon van,mert a bal oldali sávban nincs!!
Ha a vaterán érvényes licit érkezik rá,akkor köteles vagy neki eladni.
Ellenben polgári peres eljárásban követelheti tőled JOGOSAN a babakocsit.
Annyit tudsz tenni,hogy a másik oldalon ajánlatot tevő vevőt megkéred,hogy várjon addig amíg a vaterán lejár az aukció,és ha ott nem megy el,akkor az övé;)
Ott nem vagy köteles eladni senkinek mert nem fizetős az oldal...Gondolom én...
Bemész a saját oldaladra.Ott oda,hogy eladás.Azon belűl a meghírdetett termékekre.
Ott megjelennek a termékeid.A terméknél ott van,hogy további lehetőségek.Rákattintasz,és ott megjelenik,hogy változatás az aukción,stb.stb,és ott van,hogy az aukció lejárttá tétele.Rákattintasz,és abba a pillanatba lejárttá tetted:)
Remélem érthetően írtam le:)
Sziasztok!
Én a vatrára raktam fel hirdetést de a tesz veszre is felkerült.
Az a szabályzatba nem volt beleírva hogy máshol nem hirdethetek,és most úgy néz ki más oldalon keresztül el tudom adni a babakocsinkat.
Írtam nekik,de annyi a válasz ha van rá 1 licitáló is köteles vagyok neki eladni,de mivel nemrég raktam fel így még nem jött,most töröltetni akartam,de nem sikerül:-(((
Azt se tudom így hogy máshol adom el,ez rám von e valamennyi fizetési díjat???
Köszönöm a választ,erre voltam kíváncsi.
A többieknek is köszönöm,tudom a díjakat,ezt nem tudtam,mert most ma éjféltől hétfő éjfélig ingyen lehet feltölteni a teszveszre.
De akkor ezek szerintem csak a teszveszre vonatkozik,hiába egy cég a kettő.
A teszveszen a jutalék 4%, a vaterán pedig 6%
Alaphelyzetben mind a két oldalon van feltöltési díj, 10.000 forintig 5 forint, de ha sikeres a termék eladása, akkor ezt jóváírják!
Helló!
Én is szeretnék teszvesz-ről kérdezni!
Szeretnék eladni, de nem tudom mennyit kell utána fizetnem?
Azt szeretném megkérdezni,hogy ha a Teszvesz meghírdeti,hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat,az csak a Teszveszre vonatkozik,vagy pedig a Vaterára is,mivel ugye egy cég a kettő.
A válaszokat előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Hazugság egy életen keresztül!
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- A Vateráról és Tesz-Vesz-ről sorra lépnek le az eladók, mivel bevezetik a listázási díjat!
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?
- Zavarna téged, ha a Párod szoros barátságban marad a volt párjával, akivel több éven keresztül együtt élt?