Kocsim kint állt a ház előtt, egy másik mozgó kocsi letörte a tükröt. Így is vonatkozik a 7 év szerencsétlenség ill. halál a családra? (tudásbázis)
Neeeem!
Jól meg kell szeretgetni! :D
Mi lenne? :)
Macsek simogatás!
:D
Nálam lakik egy fekete macska....
Most mi lesz? :o)
:DDD
Húúúú meg hahaha!
:))))
köszönöm, ezen 5 percig röhögtem.
felejtsd el!
ha így állsz hozzá, frankón bevonzod a bajt.
Én nem hiszek a babonákban sőt egyenesen útálom.
Egyébként 7 év hosszú idő ha ugy vesszük normális hogy történnek az emberrel rossz dolgok is nem csak jók és ezt nem a tükörnek kell betudni.
Na ne. Ne. Csak ezt ne.
Felejtsd el a dolgot és éld az életed. Amin te túl vagy, az "véletlen", nem szerencsétlenség, ne hagyd, hogy ilyen hülyeségek irányítsák az életed...
Azt mondják, ha leesik egy tükör, vagy összetörik, akkor 7 év szerencsétlenség fog érni, vagy valaki meghal a családban.
Nálam ez egyszer bejött kb. 2 éve vagyok túl a 7 éven.
Csak azt nem tudom, hogy ez kocsira is vonatkozik-e, elvégre nem a házba volt, de hát hozzánk tartozik. :S
Kint állt a kocsi a házunk előtt füves területen, egy ifjonc gyerek meg kétsávos úton nem fért el egyedül és sikerült a füves területen álló kocsimnak a tükrét letörni. (Elrendeztük vele a dolgot, nem a biztosító meg ilyenek érdekel, azt lerendeztük) Azt nem tudom,hogy újra kezdődik-e a 7 év, vagy halál?
Kicsit sem vagy babonás !! :)))
Már nem a középkorban élünk :))
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap JÓ SZERENCSÉT!
- Te viccnek tudnád azt venni, ha a párod azt mondja neked: Te szerencsétlen!
- Komolyan csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
- Reménykedem Suhajda Szilárd szerencsés visszaérkezésében.
- Az, hogy két ember találkozik, kölcsönösen egymásba szeretnek, az a szerencsén múlik, vagy a Sorson?
- Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom, ha nem értek a pasikhoz, és a párkapcsolatok terén sem vagyok túl szerencsés?