Te viccnek tudnád azt venni, ha a párod azt mondja neked: Te szerencsétlen! (beszélgetés)
Hoooogyne érteném meg!!!!!
Hát persze, hogy megértem!!!!!
:DDDD
De, feltűnt. És miután ő ezt megtette, te írtál egy választ nekem egy másik témában, ami szerinted kapcsolódik a topik témájához. Arra válaszoltam. Nem tűnt fel?
És harmadjára remélem megérted, hogy nem szeretnék tőled még egy privit kapni.
Nem tűnt fel, hogy a fórumnyitó már lezárta a témát??
Egyébként tőled kell engedélyt kérni a véleménynyilvánításhoz?
Az ilyen esetekben három felelős van. Legalább.
Itt meg még az se tiszta, miről van szó, de mivel nem tartozik a kérdéshez (nem ettől lesz bunkóság vagy vicc a beszólás), nem is várhatod el, hogy beszámoljon a magánéletéről.
Ügyes ez a Kréki,megoldotta egyedül!!!!!:D
Melyik filmben is mondták?:Vágja szájon kérem!!!!! Válasz:Szájon fogom vágni kérem!!!!:)D
Komoly emberek ez így csinálják??:)DD
Mindkettőét!!!!
Egyébként elárulom, hogy MINDEN PASI HAGYJA egy bizonyos kor után.
Úgyhogy légy résen!!
erről ismered a véleményemet egy másik topikból.
:)
Valóban nem kell általánosítani.
De 100 esetből 98-ban ez a helyzet.
Szerelem......
Röhögnöm kell...
azért még nem kell általánosítani, főleg igen kevés infóból, plusz az a bizonyos paraszt sem zörög, mint tudjuk.
csak ha nem matekot tanított.
a kettő egy és ugyanaz.
Nem éppen Krékire akartam zúdítani, hanem a fórumra.
Mert ha szorosan nem is illeszkedik a feltett kérdéshez, azért van némi köze hozzá.
Majd pár év múlva, amikor felépítette mindenki az életét, van egy társa, egzisztenciája, életmódja és hirtelen jön egy "kislány", aki nagyívben leszarja az életeteket, és hamvas testével behálózza öregedő férjeteket, akkor is szívesen olvaslak majd benneteket!
Irtó toleráns tud lenni mindenki, bocsi, de én nem!
Bár velem még nem esett meg a dolog (törném el kezét-lábát), de a szűk családi körben igen.
Ejnye,talán tétess küln jelzést az általad látogatott topikokra, hogy azokba ne nézzek be. :D
OFF
Jó lenne, ha idéznéd, hol debelláztam le ismeretlent. Mert akit ledebelláztam, azt ismertem, csak úgy szólok... És a szövegkörnyezetből kiderül, miért. Máskor, ha nem tetszik egy megjegyzésem, ott és akkor tedd szóvá, nehurcold a hetedik topikba magaddal, jó? Ahhoz meg nem is kell valakit ismerni, hogy észrevegyem, ha bunkó :)
De bizony, hogy te kezdted minősítgetni azokat, akik más véleményen voltak, és még azt s megálmodtad, hogyan gondolkoznak az olyanok. :)
"... ha még egyszet előfordul mások előtt jól szájon ba. zom és elmegyek. "
De ha úgy adódik (reméljük, nem), el ne felejtsd megírni, kacarászott-e rajta. =)
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap JÓ SZERENCSÉT!
- Komolyan csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
- Reménykedem Suhajda Szilárd szerencsés visszaérkezésében.
- Az, hogy két ember találkozik, kölcsönösen egymásba szeretnek, az a szerencsén múlik, vagy a Sorson?
- Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom, ha nem értek a pasikhoz, és a párkapcsolatok terén sem vagyok túl szerencsés?
- Miért agyalnak a nők állandóan? (tisztelet a szerencsés kivételeknek) És miért nem agyalnak a férfiak?